2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440281 بازدید | 117674 پست
سلام به همگی من تازه واردم....به دلگرمیتون نیاز دارم.....من عاشق بچه ام مثل همه شماها....این ماه اقد ...

انشالله که بارداری گلم ❤️

خدایا شکرت ک منو لایق مادر شدن دونستی🙏🙏🙏
سلااام به به ثریا جان خوبی ؟ دخترم چند روز پبش یه سالش تموم شد. هیچی دیگه راه افتاده و برا خودش بدو ...

خوبم فدات‌شم

خدا‌رو‌شکر

خدا حفظش کنه

دختر منم خوبه اذیت نداره خدا‌رو‌شکر

خدایا بابت همه چیز شکر. عاشق همسرم و دخترم هستم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که بارداری گلم ❤️

ممنونم ولی چهار روز زودتر از موعد پریود شدم اون لحظه خیلی دلم شکست از شوهرم خواستم ببرتم دکتر ایشاا. دامن همه اونایی ک میخوان سبز بشه

دلم یکم آزادی میخواست...
ممنونم ولی چهار روز زودتر از موعد پریود شدم اون لحظه خیلی دلم شکست از شوهرم خواستم ببرتم دکتر ایشاا. ...

غصه نخور عزیزم به وقتش خدا به همه یه بچه سالمو صالح میده انشالله❤️❤️❤️

خدایا شکرت ک منو لایق مادر شدن دونستی🙏🙏🙏
خوبم فدات‌شم خدا‌رو‌شکر خدا حفظش کنه دختر منم خوبه اذیت نداره خدا‌رو‌شکر

خدا دختر شمام حفظ کنه دختر منم خیلی ارومه البته از لحاظ سرو صدا وگرنه از در و دیوار بالا میره 😂ان شااا. روزی همه

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
ممنونم ولی چهار روز زودتر از موعد پریود شدم اون لحظه خیلی دلم شکست از شوهرم خواستم ببرتم دکتر ایشاا. ...

خانونومی چقدر زود دلت شکسته . ان شاا... دکتر میری زود باردار میشی مدت زیادی نیست داری اقدام می کنی 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

من چند ماهه اقدام کردم پریودهام منظم بود اما این ماه ۳ روز عقب افتاده هیچ علایمی هم ندارم نه پریودی نه بارداری تستم هم روز پریود منفی بود فقط یه کم ترشح مایل به قهوه ای روز پریود خیلی نگرانم که کیست شده باشم و باعث عقب افتادن پریود شده باشه بعضی وقتا هم میگم حتما دارم یایسه میشم ممنون میشم اگه کسی تجربه ی این شکلی داشته راهنمایی م کنه 😊

من چند ماهه اقدام کردم پریودهام منظم بود اما این ماه ۳ روز عقب افتاده هیچ علایمی هم ندارم نه پریودی ...

سلام عزیزم گاهی وقتا از استرس و حتی تغذیه موعودتون عقب میفته تا یه هفته جای نگرانی نیست. بعدم مگه چند سالتون یایسگی به فامیل و خانواده بر میگرده باید ببینی چند سالگی یایسه شدن

سلام عزیزم گاهی وقتا از استرس و حتی تغذیه موعودتون عقب میفته تا یه هفته جای نگرانی نیست. بعدم مگه چن ...

مرسی که جواب دادید اره احتمالا برای استرس بوده چون فرداش پریود شدم 

سلام  یعنی اگه کسی خونریزی بانه گزینی نداشته باشه حامله نیست؟؟؟منظورم اینه لانه گزنی حتما  ...

نه خانومی خیلیا خونریزی لانه گزینی نداشتن و باردار شدن نمونه اش خودم.