2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440715 بازدید | 117674 پست
من بتام روز موعد 16 بود، دو روز قبل بی بی چک نشون داد واقعا دقیق و حساسه،البته بگم بعد چن دقیقه خط ...

بی بی چک چه مارکی زدین؟؟ بتا چند باشه کلا نشون میده ک بارداریم؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
بی بی چک چه مارکی زدین؟؟ بتا چند باشه کلا نشون میده ک بارداریم؟

مدیکور زدم،دوروز قبل موعد بعد ده دقیقه هاله انداخت، یک روز قبل بعد پنج دقیقه

روز موعد مداستریم رز گرفتم همون ثانیه انداخت خیلی عالی بود خیلیییی، مدیکور فردای موعد بعد یک دقیقه مثبت شد

ضمنا من ماه سوم اقدام بودم دوسه تا مدیکور زدم اصلا مثبت نشد اصصصلا، بنظر من اگ مارک رز، مداستریم،پیدا کردی صبح موعد بزنی بت میگ مثبتی یا ن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدیکور زدم،دوروز قبل موعد بعد ده دقیقه هاله انداخت، یک روز قبل بعد پنج دقیقه روز موعد مداستریم رز گ ...

من مدیکور خیلی راضی نیستم من روژان میگیرم خیلی بهتره راضیم 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
چرا: کاذب داده بت؟

نه اصلا ..فقط بهش حس خوبی ندارم روژانم هرچی گرفتم مثبت کاذب نبوده ب هیچ عنوان

سلام سلام من دوباره اومدم از قديميا كسي هست ؟؟؟؟؟

سلام رفیق چطوری؟ دخمل گلت چطوره ؟ الان چند وقتش شده ؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام رفیق چطوری؟ دخمل گلت چطوره ؟ الان چند وقتش شده ؟

سلام عزیزمممم خوبی دخترم چهار ماه و نیمشه ریحانه خانوم گل تو جطوره چند وقتش شده 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...
سلام عزیزمممم خوبی دخترم چهار ماه و نیمشه ریحانه خانوم گل تو جطوره چند وقتش شده 

فدات شم اونم خوبه .هشت ماهشه دخترم میببنی چقدر زود گذشت چند وقت پیش بود جفتمون باردار بودیما . ان شاا... بچه های جدیدم بعدا بیان مثل ما از بچه هاشون بگن .بچه من که ماشاا... خیلی شیطوون بانمک شده هرچی میگذره خوشمزه تر میشن.البته بچه داری واقعا سخته و هرچی میگذری وارد مرحله جدید میشی

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
فدات شم اونم خوبه .هشت ماهشه دخترم میببنی چقدر زود گذشت چند وقت پیش بود جفتمون باردار بودیما . ان شا ...

واااااي اره خيلي زووود ميگذره انگار همين ديروز بود كه كلي استرس داشتم هر ماه كه اينبار ميشه يا نه،وقتي بهش فكر ميكنم خندم ميگيره،خيلي زود گذشت سختياي خودشم داره مخصوصا ك با اين مريضي اكثرا تو خونه تنهاييم و بچهامونو دست تنها بزرگ ميكنيم،خداروشكر كه اين روزام ميگذره عكس دخملتو بذار ببينمش گلم منم عكس بارانو ميذارم راستي تو گهواره عضو نيستي؟ خيلي خوبه اونجا من همه سوالاي بچه داريو اونجا ميپرسم 

گر نگهدار من آن است كه من ميدانم،شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد...
واااااي اره خيلي زووود ميگذره انگار همين ديروز بود كه كلي استرس داشتم هر ماه كه اينبار ميشه يا نه،وق ...

چرا هستم اتفاقا اسم پورفایلت چیه .

چرا هستم اتفاقا اسم پورفایلت چیه .

عه البته شما زیر شش ماهی فکر کنم یه جا نیستیم