2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440842 بازدید | 117674 پست
خوب پاشو برو نازگل، دیگه نصف شب شد الان وقتشه:)))
بهترین دعای مادرانه ام برایت این است که تنها لبانت لبخند نزند , بلکه دلت نیز همیشه خندان باشد و بهترین دعا برای خودم این است که خوشبختیت را ببینم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه ها من خیلی تنهام خواهرهم که ندارم که باهاش درد دل کنم.هر وقت دلم میگیره میرم پیش داداشم یکم دلم باز میشه..... بهتون وابسته شدم خراااااااااااااااااااااب
هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤
منم اینوش جون. ولی من از هر کی و هر جا دلم میگیره سنگ صبورم ابجیمه.
در نوبتی دوباره دلت را مرور کن ، از غم به هر بهانه ممکن عبور کن گیریم تمام راه تو مسدود شد بگرد، یک آسمان تازه و یک جاده جور کن
ن وقتی چک میکردم تقریبا ابکی شیری رنگ بود. ولی زرد نبودن بدون بو حتی اگه لباسمم میموند
در نوبتی دوباره دلت را مرور کن ، از غم به هر بهانه ممکن عبور کن گیریم تمام راه تو مسدود شد بگرد، یک آسمان تازه و یک جاده جور کن
آینوش مثل منی منم خواهر ندارم نازگل جون من دلم غصه دار این نیست که شوهرم قرار نبود بیاد غصه من ریشه ای تر از این حرفاست. حالا دیگه مهم نیست:-)
بهترین دعای مادرانه ام برایت این است که تنها لبانت لبخند نزند , بلکه دلت نیز همیشه خندان باشد و بهترین دعا برای خودم این است که خوشبختیت را ببینم
ماهم همه اون لحظه واسه تو دست ب دعا میشیم. وای بچه ها چند تاتون دیگه باردار شین. یه خورده جیغ و هورا بکشیم
نههههه نازگل جون پاشو برو.
منم خواهر ندارم، اما همیشه با شوهرم حرف میزنن، تقریبا همه حرفامو بهش می زنم، با مامانم شدیدا مچم، خیلی باهم حرف میزنیم، آبنوس جان افزایش ترشحات یا تغییر هورمونه یا عفونت، معمولا ترشحات عفونت زرد رنگه، اما من اینجا اینقدر علائم مختلف دیدم که والا به علم پزشکی دارم شک میکنم
گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من . . .