2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440293 بازدید | 117674 پست

سلام بچه ها من 11 روز از پریودم گذشته سینه هام سفت و درد ناک شدن بی بی چکم گذاشتم منفی بود فقط بعد 1 ساعت یه هاله انداخت به نظرتون امیدی هست که باردار باشم کسی مثل من بوده که تستش منفی بشه ولی باردار باشه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

من 11 ساله که بچه دار نمیشم 9 بار آی وی اف کردم همش منفی شده رحم اجاره ای هم گرفتم مال اونم منفی شد دیگه خیلی نا امید شدم لطفآ برا مامان شدن من دعا کنید

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها من 11 روز از پریودم گذشته سینه هام سفت و درد ناک شدن بی بی چکم گذاشتم منفی بود فقط بعد 1 ...

ای بابا.منم همینطور.تازه تو روز ۲۰ دوره در حد خیلی کم خونریزی روشن دیدم.فقط یکبار و تموم شد.اما بی بی همش منفی شده

ای بابا.منم همینطور.تازه تو روز ۲۰ دوره در حد خیلی کم خونریزی روشن دیدم.فقط یکبار و تموم شد.اما بی ب ...

چن روز از پریودت گذشته

من 11 ساله که بچه دار نمیشم 9 بار آی وی اف کردم همش منفی شده رحم اجاره ای هم گرفتم مال اونم منفی شد ...

الهی بگردم.چقدر سخت.من ۵ سال دارم این درد میکشم ،۱۱ سال خیلی سخت.انشالله طبیعی باردار بشی.من برات دعا میکنم..

الهی بگردم.چقدر سخت.من ۵ سال دارم این درد میکشم ،۱۱ سال خیلی سخت.انشالله طبیعی باردار بشی.من برات دع ...

ممنون فدات شم توام انشاالله مامان میشی

الان فک کنم ۴ روز شده..همیشه سر ۲۸ روز میشدم.الان ۳۲ روز شده.البته اخزین بی بی جک روز ۲۷ زدم

فردا صبح از اولین ادارت بزن انشالله که بارداری

من 11 ساله که بچه دار نمیشم 9 بار آی وی اف کردم همش منفی شده رحم اجاره ای هم گرفتم مال اونم منفی شد ...

من برات دعا می کنم ان شاا... زود باردارشی .خیلی سخته عزیز دلم .منم یه نزدیکام سه بار ای وی اف کرده اونم باردار نشده. ببینم منظم دوره هاتون؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
خدا کنه...دعا کن برام

باشه خبرشو به منم بده

من برات دعا می کنم ان شاا... زود باردارشی .خیلی سخته عزیز دلم .منم یه نزدیکام سه بار ای وی اف کرده ا ...

آره فقط دو سه روز تاخیر دارم

الان فک کنم ۴ روز شده..همیشه سر ۲۸ روز میشدم.الان ۳۲ روز شده.البته اخزین بی بی جک روز ۲۷ زدم

شمام انقدر خودتو اذیت نکن بذار قشنگ یه هفته بگذره بعد بی بی بزن .چون یهو خدایی نکرده منفی باشه ناراحت میشی .ان شاا... بارداربشی زود اونوقت میبینی بعد یه هفته همچین پر رنگ میشه که پر در میاری 😊

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
کاش بری ازمایش خون بدی...

به خاطر مریضی نمیتونم برم