2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440578 بازدید | 117674 پست
ایراد نداره سهیلا جون / شماره همو اگه داشته باشیم با مسیج هم میشه از حال هم با خبر بشیم / همین تاپیک هم خیلی خوبه / رزا هم احتمالا جایی گیره و نمیتونه بیاد خبر بده
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

علائمت که میگه حامله ای عزیزم / منم ماه پیش همین علائم رو داشتم ولی آزم دیر مثبت شد
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
من اذان مغرب که داشت میگفت رفتم سریع نماز اول وقت بخونم که متاسفانه دیدم وضعیتم قرمز شده و این ماه هم روز از نو روزی از نو
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
لیلا جون / سهیلامون تو اقدامه عزیزم / ایشالا همین روزا خبرای خوب برامون میزاره
ایشالا ماه دیگه عزیزم / غصه نخور / این ماه با انرژی بیشتر لیلا جون ماه چند اقدامی؟