2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4440647 بازدید | 117674 پست
آره،واقعا سورپرایز شد،رفتم یه مقدار خرید کردم و اومدم یه دوستمم گفتم بیاد فیلم بگیره،از راه اومد درو ...

عزیزم تبریک میگم چه حس قشنگی ایشالاکه صحیح و سلامت به دنیا بیاد و همیشه خوش باشید کنار هم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم مثل شما  سه روز عقب انداختم هیچ علائمی ندارم فقط گاهی زیردلم تیرمیکشه و معدم یکم میس ...

به نظرم به قول الی جون بهتره یک هفته بگذره بعد بی بی چک بزنی،دیگه تا یک هفته اگه قرار باشه پریود بشی میشی اگرم نه که دیگه اونوقت مثبته،ولی خب تجربه ی خودم تو این شش ماه اقدام این بود که روز موعد که بی بی چک میزدم اگر منفی بود واقعا منفی بود و حتی اگه عقب مینداختم بازم بالاخره پریود میشدم،بعضی ماهها کاملا علائم بارداری داشتم ولی نبودم این ماهم که علامت نداشتم ولی باردار بودم،میدونم‌سخته ولی شما اشتباه منو تو ماه‌های قبل نکن،هر روز بی بی چک میزدم از دو سه روز قبل پریود تاااا پریود بشم،شانسم این چندماه اقدام همش دوسه روز عقب مینداختم،بعد که پریود میشدم خیلی غمگین میشدم،این ماه این کارو نکردم،گفتم یک هفته حداقل صبر میکنم دیگه روز سی و پنج پریود بی بی چک زدم و به سرعت مثبت شد،بازم نمی‌خواستم چک کنم ازون حال بد بعد از دیدن بی بی چک میترسیدم،ولی خب بدخواب شده بودم گفتم ببینم اگه باردار نیستم برم دکتر برای بدخوابیم.

من تاحالاسابقه ی عقب انداختن نداشتم نمیدونم چرا نشدم  بی بی چک یعنی ممکنه نشون نده بعد یک ر ...

الان یکی از بچه ها که این ماه باردار شده روز چهارم تاخیرش بی بی چک منفی بوده ول پریود نشده بود و روز دهم دوباره چک کرده بود مثبت بود،من روز موعد اگر منفی بود دیگه منفی بود،منظور بدن آدما باهم فرق داره،چاره ای جز صبر نیست تا معلوم بشه چه خبره❤️

😅😅😅پس دلمو‌صابون نزنم،هرلحظه ممنکه بیاد سراغم😬

😆😆😆😆حالا ان شاالله شما نداری عزیزم .

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من تاحالاسابقه ی عقب انداختن نداشتم نمیدونم چرا نشدم  بی بی چک یعنی ممکنه نشون نده بعد یک ر ...

من روز قبل موعد زدم نشون نداد.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بله درسته باید صبرمیکردم دوبار بی بی چک زدم منفی بود ولی چون تاحالا عقب نیفتاده بود الکی امیدواربودم که دیروز غروب پریود شدم خیلی حس بدیه کلی گریه کردم واقعا خسته شدم 

ازخداگله کردم من واقعا صبرم کمه

فکر میکنم بخاطر استرسه نمیشه 

انقدر دیگه تو اینترنت میگردم دنبال دلایل گشتم خسته شدم 

تعداد فولیکولم کمه واینکه فکرکنم ضخامت رحمم نازک باشه.۶/۵ بود روز ۱۲سونو حالا میگن نشاسته خوبه انجام بدم ببینم چی میشه

پریودهم که شدم خیلی خیلی کمه فقط یک روزه .چندماهه اینجوری شدم

من ازاینکه هرچیزی رو تو زندگیم سخت و دیر بدست بیارم خسته شدم واسه هرچیزی باید کلی تلاش کنم البته بچه ی اولمو با یکباراقدام باردار شدم بخاطرهمونه بدعادت شدم انتظار داشتم سریع باردار بشم 

ماه قبل بادکش هم انجام دادم شنیدم خیلی تاثیرداره حالا این ماه دوباره مرتب انجام بدم انشالله که بشه شماهم دعا کنید باردارید  دکترگفته روزی یک ساعت تا یک ساعت و نیم پیاده روی کن ولی خیلی تنبلیم میاد تو این هوای سرد

ماه قبل بادکش هم انجام دادم شنیدم خیلی تاثیرداره حالا این ماه دوباره مرتب انجام بدم انشالله که بشه ش ...

حتما اینکارا رو بکن دیگه هوا خوب میشه واسه پیاده روی .و مهم تر از همه بی خیال بشو.اصلا نباید استرس داشته باشی شکر خدا یه بچه داری دیگه استرست چیه.

بله درسته باید صبرمیکردم دوبار بی بی چک زدم منفی بود ولی چون تاحالا عقب نیفتاده بود الکی امیدواربودم ...

فولیکولات سایزاش چنده؟