2777
2789
پسر من 18 خرداد 92 به دنیا اومده دندون نداره ولی چهار دست و پا می ره ، دست به همه چی می گیره که روی پاش وایسه . هر چی گیرش می یاد می کنه دهنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام پسرم 12 خرداد به دنیا اومده
یه دندون در آورده اما چهار دست و پا نمیره نگهش دارم قدم برمیداره بعضی چیزها رو طرف دهنش میبره
تازه شروع کرده یه کم سینه خیز میره خیلی کم البته
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
شیرین پسر من هم اوایل نمی خورد اما یه مدت خورد از وقتی که دندون در آورده نمی خوره
اصلا معلوم نیست چه طوریه بعضی وقتا می خوره بعضی وقتا نه
کلا هنوز برنامه خاصی ندارم براش چون نمی خوره بیشتر وقتا
گاهـی ارزش واقعـــی یک لحظه را تا زمانــی که به یک خاطره تبدیل نشود نمــی فهمیم...
چه تاپیک خوبی

پسر من 16 خرداد به دنیا اومده سینه خیز کم میره چهاردست و پا فقط حالتش و میگیره و گاهی دنده عقب میره ... به حالت نیمه نشسته سعی برای نشستن میکنه ولی موفق نمی شه .... غذای کمکی سوپ و میوه خوب میخوره ولی سرلاک زیاد دوست نداره برای همین صبحونه ها نمی دونم چی بهش بدم که خوب بخوره
2810