2777
2789

اگ اشتباه نکنم هفت پدرم بود .شب قبلش خواب دیدم بابام با یه تن خسته انگار کوبیدنش خیس ،مثل خیسی ک ازحموم میایی موهات خیسه  و اب چکه می کنه ولی سفیدی ک زیاد دست ادم تو اب گرم بمونه ،اونطوری از یه جایی اومد و جلوم نشست ب من گفت همتون برید فقط فلانی(اسم پسرداییش ک خیلی مومن هست) بیاد اون منو نجات داد...

بمیرم برای تن خسته اش... 

*** حول حالنا ای احسن الحال**

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مورد خیلی جالبم ازدوستای دانشگاهم تعریف کرد خداسر شاهده اگربخام الکی بگم

این دختره چادری باحجاب بود گفت من قبلا بی حجاب بودم ولی گاهی نمازمیخوندم و اهل بیتو دوست داشتم

یک شب خواب دیدم قیامت شده و حسابرسیه همه درحال عذابن بعد اومدن از موهای بالای پیشونیم که معمولا بیرون روسری میزاشتم منو گرفتن و جلوم چندنفردیگم این مدلی به ترتیب توی دیگ های جوشان میندازن!میگفت انقد جیغ زدم ازخواب پریدم‌....ولی موهای بالای پیشونیم هنوز درد میکرد!!!!!!!گفت بعد ازون حجاب روکنارنذاشتم

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
ممنون عزیزم ❤️❤️

همه ی ما ناخودآگاه رد مظالم داریم که باید رد کنیم ...مثلا وسلیه گذاشتن رو ماشین دیگری برای رفع خستگی ...یا هر چیز دیگه ای ...همین چیزای کوچک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

این از هزارتا بد و بیراه بدتره خیلی داری ساده میگیریش  امام حسین خیلی وقته ثابت شده به کل جهان ...

کی ثابت کرده؟ الان شما یکیش. چه جوری داری امام حسین رو ثابت می کنی؟فکر کن الان یه لاییک یا سنی اینجا بود. میخواستی چی بگی؟ کتابت کو؟ منبعت کو؟ فکر کردی هنره از مامان و بابا و مدرسه شنیدن؟؟؟؟؟ آره ، منم میرفتم در خونشون و جواب نمیگرفتم، شک میکردم. چرا از سر دلسیری بیتم حرف بزنم، 

ایشون فحش داد؟ توهین کرد؟ گفت نیست. خب شما اصلا کاری به جهان نداشته باش، منم کافر. ثابت کن امام حسین هست. اصلا ثابت کن امام هست، امام زمان الان زنده و حاضر هست؟ دلیلت رو بگو.

ی بار خواب دیدم مادربزرگم زیر چشم هاش کبود شده و دهنش پر از پنبه و دستمال کاغذی چند نفر دستشو گرفتن و مادربزرگم داشت درد میکشید ازشون پرسیدم چی شده گفتن داره میمیره دستشو گرفتیم راحت تر جان تسلیم کنه یکهو از خواب پریدم قلبم به شدت داشت میزد رفتم تو حال نشسته بودم رو مبل گوشیمو گرفتم برم اینستا دیدم گوشیم زنگ میخوره مامانم بود خبر داد عموت که جوونم بود تصاوف کرده و برحمت خدا رفته بعد من ندیدم عموموگفتن تو تصادف زیر چشماش تمام کبود بود دهنش پر از پنبع بعدش شاگردش تو ماشین گفت لحظه اخر دست عموت رو گرفته بودم میخواست ی چیزی بگه ولی نمیتونست منم دستشو گرفتم راحت تر تموم کنه

کی ثابت کرده؟ الان شما یکیش. چه جوری داری امام حسین رو ثابت می کنی؟فکر کن الان یه لاییک یا سنی اینجا ...

بسسسسسسسه شما دیگه ادامه نده خواهش میکنم بسه اه اه اه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

کی ثابت کرده؟ الان شما یکیش. چه جوری داری امام حسین رو ثابت می کنی؟فکر کن الان یه لاییک یا سنی اینجا ...

تروخدا بیخیال کاری نکنید تاپیک بترکه

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
تو برنامه زندگی پس از زندگی یکی تو حیاطشون خورده بود زمین چند ثانیه بعد بلند شده بود خواهرش میگفت بی ...

بله عزیزم من دیدم این برنامه رو

اون دنیا خیلی اسرار آمیزه،،چند ثانیه ی زمینی ما چندین سال اون دنیاست

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨