2777
2789

یکی از همسایه های قدیم ما اول سال فوت کرده، من ماه پیش خوابش رو دیدم، در حالیکه نه بهش فکر کرده بودم ،نه یادم میاد کی فوت کردن، چون من شهر دیگه ای ازدواج کردم و اون خانوم رو نزدیک ۲۰ ساله ندیدم. ایشون تو خوابم چادر سفید سرش کرده بود و تو حسینیه یا مسجد بودیم و اول صف نماز بودن، برگشتن به من لبخند زدن هم جوان شده بودن هم نورانی. دیگه حکمتش چی بود تو خوابم اومد خدا میدونه. سعی کردم یه جوری به گوش دختراش برسه که متاسفانه میگن دخترش مریض هست و پدرش ازدواج کرده شاید با شنیدن خوابت غصه بخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم دلم باهاش صاف نمیشه ،آخرین بارم چندشب پیش دیدمش  کفن تنش بود با طناب بسته بودنش تو یه ج ...

عزیزم این یه نشونه است از سمت خدا، خدا خودش بخشش رو تو ارجحیت قرار داده...ببخش و بذار خدا بهت لبخند بزنه

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)
نمیشه لطفا حلالش کنی 🥺 باور کن ببخشی خدا یه جایی که انتظارشو نداری دستتو میگیره 🥺

😥😥نمیتونم خودمو راضی کنم

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...

یکی از همسایه های قدیم ما وول سال فوت کرده، من ماه پیش خوابش رو دیدم، در حالیکه نه بهش فکر کرده بودم ...

معلومه حالش خیلی عالیه، خوشا به حالش واقعا

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

پیشنهاد#  

برنامه زندگی پس از زندگی

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
😥😥نمیتونم خودمو راضی کنم

چیکار کرده بود باهات؟ 🥺

لایک کنید میام میخونم دارم شام میزارم فعلا😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیزم این یه نشونه است از سمت خدا، خدا خودش بخشش رو تو ارجحیت قرار داده...ببخش و بذار خدا بهت لبخند ...

😑بتونم شاید یه روز

یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه می‌رسند ...