2777
2789
عنوان

علت سبز وتیره شدن مدفوع بچه چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 27 پست

با مهربونی بهش بگو مثلا مامان جون الان دیگه سوپ میتونه بخوره تو سوپش چیزایی که میتونع بخوره رو بگو براش گاهی از روی ندونستنه 

بگو الان که مثل قدیما نیست همه چی ارگانیک و ساده باشه معده بچه ها هم امادگی نداره 

یه بار هم پی پی سبز کرد بگو مامان به نظرتون چرا اینجوری شده؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن میاد مهمونی 7 یا 8 ساعتم میمونه نمیره وقتایی پیش اومده شب نمیره خونشون

یه بار مثل الانا ببرش دکتر بعد بگو دکتر تایید کرده جز غذای خودش چیزی دیگه ندین 

بگو مامان دکتر خیلی تاکید کردا 

یا یه روز برو دکتر رو سفارش کن فرداش با مادرشوهرت برو رفتین به مادرشوهرت بگه

با مهربونی بهش بگو مثلا مامان جون الان دیگه سوپ میتونه بخوره تو سوپش چیزایی که میتونع بخوره رو بگو ب ...

ن بابا حالیش نیس این چیزا بچه های فلانی رو میبینه میگه همه چیز میخورن تو ضعیف بار آوردیمش هرچی میگم بهداشت گفته چیا بخوره چیا نخوره میگه اینا الکی هستن

یه بار مثل الانا ببرش دکتر بعد بگو دکتر تایید کرده جز غذای خودش چیزی دیگه ندین  بگو مامان دکتر ...

رفتیم حتی دکتر گفت غذا پر ادویه حتی خودم نخورم ب بچه هم ادویه و... ندی باز گوش نمیده😢

ن بابا حالیش نیس این چیزا بچه های فلانی رو میبینه میگه همه چیز میخورن تو ضعیف بار آوردیمش هرچی میگم ...

غذاهای مجاز سنش درست کن بده دست مادرشوهرت بده بهش 

بچه داری سخته ولی مادرشوهرت غذا دم دستش نباشه کارخرابی میکنه

رفتیم حتی دکتر گفت غذا پر ادویه حتی خودم نخورم ب بچه هم ادویه و... ندی باز گوش نمیده😢

خدا صبر بده تنها امید شوهر خودته بایدبهش بگه 

اگه به اون امیدی نیست که خود بچه باید حرف بیاد بهش بگه 

غذاهای مجاز سنش درست کن بده دست مادرشوهرت بده بهش  بچه داری سخته ولی مادرشوهرت غذا دم دستش نبا ...

درست میکنم میگه بدرد نمیخوره. راستی چ نوع غذاهایی خوبه ک گرمی باشه براش؟ 

درست میکنم میگه بدرد نمیخوره. راستی چ نوع غذاهایی خوبه ک گرمی باشه براش؟

خیلی کوپیکه نمیشه هر غذایی داد نبات داغ گرمی هست شکمو سفت میکنه همون سوپ درست کن بریز تو میکسر بده بهش شکمش هم سفت نمیشه 

تخم مرغ و سیب زمینی سفت میکنه 

خیلی کوپیکه نمیشه هر غذایی داد نبات داغ گرمی هست شکمو سفت میکنه همون سوپ درست کن بریز تو میکسر بده ب ...

خیلی بهش سرلاک گندم و بیسکویت مادر میدم شاید مال اوناس😢سوپ توش برنج داره سردی نیس؟ 

خیلی بهش سرلاک گندم و بیسکویت مادر میدم شاید مال اوناس😢سوپ توش برنج داره سردی نیس؟ 

اره گوشت گرمیه اگه بی قراره فعلا چیزی نده شیر مادر بده فقط 

چون بچه کوچیکه حرف هم نمیزنه دکتر ببری بهتره 

اره گوشت گرمیه اگه بی قراره فعلا چیزی نده شیر مادر بده فقط  چون بچه کوچیکه حرف هم نمیزنه دکتر ...

ممنون 🌹امروز رو اگه فقط شیر بدم کمبود مواد مغذی براش پیش نمیاد؟ یه بار یادم رفت سوپشو درست کنم کلی عذاب وجدان گرفتم ک چرا بهش رسیدگی نکردم

ممنون 🌹امروز رو اگه فقط شیر بدم کمبود مواد مغذی براش پیش نمیاد؟ یه بار یادم رفت سوپشو درست کنم کلی ...

نه فرنی درست کن توش هل بریز سردیشو بگیره معمولا سردی کنه شل میشه مدفوع شما میگی سفت هست 

شاید به خاطر قطره آهن هست این چند رور داروی جدید بهش ندادی