2777
2789
عنوان

۱۹سالمه حس میکنم اصلا نوجوونی نکردم خیلی ناراحتم😞

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 37 پست
قضیه من فرق داره ! اونا میدونستن من بهشون اعتماد دارم از اعتمادم سو استفاده کردن . . . . من بخاطر اع ...

عشق من اونا بیان پیشقدم شن ک مثلا دوست پسر داشته باشی؟! اونم تو جوامع ایرانی؟! این دیدت یکم غیرمنطقیه ک اونا پیشقدم شن..حس میکنم این نحوه ی تربیتت بوده صرفا جلو گرفتن نبوده..الان هم از یکنواختی خسته شدی و این حرفا رو میزنی..منطقی بهش نگاه کن وقتی خالی از این حس ناراحتی بودی لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حتی خودمم نیمخواستم با دوستام برم بیرون . اصلا درخواست نمیکردم !!!! هزگز!

اونا نباید میگفتن ؟!

الان وقتی میخوام برم بیرون گیج میزنم  هی میگم کجا برم ؟ 

اصلا روم نمیشه برم کافه !

چون نرفتم تاحالا

و دلم از این میسوزه که خانوادم ، خانواده سنتی ای نبودن 

میدونستن داره دورشوت چی میگذره

یا همسن های بچشون چه طورین

اگاهی داشتن

ولی چون خودم نرفتم جلو 

از خدا خواسته هیجی نگفتن

عشق من اونا بیان پیشقدم شن ک مثلا دوست پسر داشته باشی؟! اونم تو جوامع ایرانی؟! این دیدت یکم غیرمنطقی ...

نه خب 

ولی جوری منو بار اوردن که من خودم هررررگز نخوام سمت این چیزا برم ! یعنی فکر کنم کاره خیلی خیلی افتضاحیه ! 

بله ! 

خداروشکر میکنم توی ۱۵ ۱۶ سالگی درگیر مسخره‌بازی ای به نام دوست ‌‌پسر نشدم !

ولی سوالم اینجاست 

چرا شیطنتت نکردم ؟!

من حتی خودمم نیمخواستم با دوستام برم بیرون . اصلا درخواست نمیکردم !!!! هزگز! اونا نباید میگفتن ؟! ...

تو الان شروع کنی ماه دیگه کل خیابونا رو میتونی یاد بگیری و گیج نزنی 

چرا وقتی الان میتونی داری غر میزنی 

پاشو از همین فردا شروع کن 

دیر نیست اصلااا

میفهمم! ولی الان مگ چقدر از سنت گذشته!؟ از الان شروع کن خوب😂..با پسرا چت کن یا هرکاری ک دلت میخواد ...

دقیقا مشکلم اینجاست !

بلد نیستم هیچ کاریو

بهتز بگم

اینکه بخوام تو روی خانوادم وابسم رو هرگز بلد نیستم 

من حتی خودمم نیمخواستم با دوستام برم بیرون . اصلا درخواست نمیکردم !!!! هزگز! اونا نباید میگفتن ؟! ...

بنظرم بقول دوستمون تو الان پر از بدبینی هستی..

و ب این موضوع ننمیتونی خوب و منطقی نگاه کنی.. و همرو مقصر میدونی..ک میگی اوکی من خودم نخواستم چرا اونا هولم ندادن😐این اصلا منطقی نیست عزیزدلم..

باید حقیقت رو اول بپذیری و بعد باهاش روبرو شی..

طوری صحبت میکنی انگار ۵۰ سالته و اینا شده برات حسرت..اوووو انقد اتقاقات تو زندگیت میوفته ک اینا اصلا ب چش نمیان..

لطفا خواهشا رو ابن موضوعات فکر کن یا اگ عصبی هستی رو کاغذ یادداشتش کن و بعد بخونش و تحلیلش کن..

دقیقا مشکلم اینجاست ! بلد نیستم هیچ کاریو بهتز بگم اینکه بخوام تو روی خانوادم وابسم رو هرگز بلد ن ...

اول ببین برای چی میخوای باهاشون مخالفت کنی..بعد اینکارو انجام بده! شاید واقعا چیز بی ارزشی باشه..

تو الان شروع کنی ماه دیگه کل خیابونا رو میتونی یاد بگیری و گیج نزنی  چرا وقتی الان میتونی داری ...

خب افرین وارد خوب مبحثی شدین 

سوال اصلی من این  نیست که قبلا چی بوده 

باشه هزجی بوده 

از الان میخوام درستش کنم

الان که من میخوام

الان که خواهااااان هستم

اونا جلومو میگیرن ! 

شیطنت رو چی میدونی ؟! 

شیطنتت رو همیشه چیزه منفی‌ای نمیدونم !

اینکه من کاری که خودم بخوام و بهم هیجان بده ، ولی خب واقعا تبعات بدی نداشته باشه ! یعنی به عواقبش فکر کنم  بعد انجام بدم. . . 

نه خب  ولی جوری منو بار اوردن که من خودم هررررگز نخوام سمت این چیزا برم ! یعنی فکر کنم کاره خی ...

خب کار افتضاحیه بنظرم..بده ک نسبت ب همسنات عاقلتر بودی؟! آگاه بودی؟؟ هرچی میکشیم از این نااگاهیه! بنظرم باید دست پدر مادرتو ببوسی ک اینجوری بازت اوردن..انقد بالغ!

من خودم همکلاسیایی داشتم ک خیلی وحشتناک بودن!

متاسفانه درگیر اعتیاد و دوست پسر بزن در رو خیلی چیزا شدن!

من این عاقلی تورو ستایش میکنم واقعا..

قرار نبست همه شیطون باشن و دائم شکست بخورن..

کسایی موفقن ک اول از تجربیات دیکران استفاده کنن دوم عاقل باشن و منطقی

مثلا من الان پر شدم از حس استقلال‌طلبی که طبیعیه !

ولی !

من ۱۹ سالمه ، اگه یه پیاده روی ساده برم ۱۰ باز زنگ میزنن و صراحتا میگن برگرد بیا خونه ! تنها بیرون نرو هرگز !

قشنگ میگن هرگز !

من تنهایی نمیتونم برم بیرون 

یا با دوستمم اگه برم باید تا ۲ ساعت برگردم 

دوستای من همه تا ۹ شب بیرون بودن اونم توی ۱۶سالگی اتفاقیم نیفتاد واسشون !

بیرون رفتنم که اینه داستانش