2777
2789
خب در مقابل فضولیاش چیگار میکنین به هم ریختگیهاشون خرف گوش ندادناشون

بچه هارو اگه زبونشون بلد باشی راحت اروم میشن

سرکشی های بچه ها الکی نیست تو خونه زیاد باهمسرت دعوا میکنی ؟رفتار خودت با بچه چه طوره ؟؟؟

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
دست نكشه از كارش، طلاق ميگيرم نميدونم، شايد هم بگم برادرم بياد بزنتش واقعا تو اين يك مورد تصميم گي ...

اون پدرشه...هم خونه

طلاق که چی؟که بچه از جامعه ضربه بخوره

از نبود همون پدر ضربه بخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون پدرشه...هم خونه طلاق که چی؟که بچه از جامعه ضربه بخوره از نبود همون پدر ضربه بخوره

پدر بد، نبودنش ضرر كمتري به بچه ميزنه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
بچه هارو اگه زبونشون بلد باشی راحت اروم میشن سرکشی های بچه ها الکی نیست تو خونه زیاد باهمسرت دعوا م ...

خوبیم باهمدیگه 

ولی خیلی فضولی میکنه و اصلا گوش نمیده خیلی صبر میکنیم اما یهو...

پدر بد، نبودنش ضرر كمتري به بچه ميزنه

پدر و مادرت بالا سرت بودن همیشه؟اگه همیشه داشتیشون که خداروشکر

اگه نه ببین یکسریا که تو زندگیشون نداشتن چقد ضربه خوردن

هر پدر و مادری عاشق فرزندشه 

من فقط نمیدونم چطوری باید کنترل کنم همه چیزو 

از دست منم در میره شرایط واقعا

خوبیم باهمدیگه  ولی خیلی فضولی میکنه و اصلا گوش نمیده خیلی صبر میکنیم اما یهو...

صبرتو ببر بالاتربچه همین دیگه .سعی کن سرگرمش کنی به یه چیزی خسته بشه انرژی اش تخلیه بشه .

بزرگ تر باشه اروم تر میشه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
یه ذره بیشتر توضیح بده  مثال بزن

خونه ما شده اسباب بازی فروشی انگار 

اصلا تو اتاقشون بازی نمیکنن 

همه وسایل تو پذیرایی و اشپزخونس

هر کاری رو میگم نکن باز انجام میدن

...

چطوری کنترل میکنین فضولیا رو ریخت و پاششونو

من دوقلو هام هنوز خیلی کوچیکن نه راه میرن نه حرف میزنن .شاید نتونم خوب شمارو درکت کنم ولی 

تو خونه خودتون ریخت و پاش میکنه جلوشو نگیر بزار زاحت باشه مهمونی که میرین جلوشو بگیر

خونه ما شده اسباب بازی فروشی انگار  اصلا تو اتاقشون بازی نمیکنن  همه وسایل تو پذیرایی و ...

واسه وسایل که واقعا نمیتونی کاری کنی 

بچه تا ۵ سالگی شرایطش همینه 

خونه رو میکنه بازار شام 

علت جمع نکردن یا مرتب نبودنشم اینه که اصلا تشخیص نمیده اطرافش نامرتبه 

ولی درباره لج کردن سعی کن باهاش همراهی کنی 

مثلا اگه لج میکنه و کنترل تلویزیونو بهت نمیده 

بغلش کن بگو عزیزم بزن به فلان کانال کمکش کن بزنه اگه ببینه تو لج نمیکنی لج بازیاشو کم میکنه 

بچه هاتون تو اتاقشون بازی میکنن؟ب شما نمیچسبن؟

عزیزم بچه های من 5ماهشونه ولی من رویه تربیت مادرم در پیش میگیرم تو خونه خودمون هرچقدر بازی کنن ریخت وپاش چیزی نمیگم ولی مهمون باشم نمیزارم از کنار خودم جم بخورن چه که بخوان بهم بریزن