2777
2789
مدتهاست این سایت دچار اختلال شده و مسوولینش اصلا براشون مهم نیست 1. شما توی یه گروه تاپیک میزنی تاپیکت سر از گروه دیگه درمیاره 2. سایت دو تیکه است اگه از قسمت تبادل نظر وارد کاربریت بشی دسترسی ات به پیامهای خصوصی ات از طریق اون پاکت نیست. چون اونو کلیک کنی میره توی عکس نی نی سایت و دوباره باید یوزر پسورد بزنی. باید برای دسترسی ات به بعضی قسمت ها حتما از بخش کلوپ ها یوزر پسورد بزنی وارد بشی!! برای کلوپ ها باید جداگانه وارد سایت بشی و برای تاپیک ها هم جداگانه !! بعد اگه یادت بره از یکیش خارج بشی و از اون یکی خارج شی .... کاربریت باز می مونه!! 3. امنیتش به خاطر دوتکه بودن سایت صفره ... گاهی اگه از صفحه کلوپها وارد بشی و بعد بری توی تبادل نظر بچرخی و از تبادل نظر خروج از سایت رو بزنی .... میبینی که توی بخش کلوپ ها هنوز کاربری ات بازه!!!!! یا مثلا چندتا صفحه باز کردی ، از یکی خروج از کاربری رو میزنی بعد توی اون یکی صفحه هنوز میتونی نطلب ارسال کنی یعنی کاربریت بازه..... این برای خانومهای کارمند که از محل کارشون وارد میشن خیلی بده 4. یکهو صفحه کاربری یه نفر دیگه برات باز میشه !! مثل همینی که الان برای من رخ داد آپلود عکس
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
نمیدونم منا جون شاید علتش اینه که اصلا دفعه قبلش درست خارج نشده از کاربریت فقط میدونم این سایت پر از حفره های امنیته اینهمه آدم میان مسایل شخصی و خصوصیشون رو توی این سایت میگن فقط چون اعتماد به این سایت کردن... بعد فکر کن حتی بستن کاربریت توی این سایت درست و حسابی رخ نمیده...، فکر کن توی محل کارت کاربریت درست بسته نشه همکارت بیاد بخونه
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو محل کار ،مرور گرو که باز می کنید ،تو مرور گر بزنید رو قسمت ناشناس ،تا صفحه هایی که باز می کنید هیچ اطلاعاتیش بعد از بستن مرورگر تو کامپیوتر ذخیره نشه ،تو گوگل کروم روشش اینه: ctrl+shift +n یا new incognito window
صبا الان من همین حالت شد برام! عکسش رو توی پست اولم گذاشتم. من نی نی نگار هستم بعد کاربری بهار برام باز شده.... نمیدونم کدوم بنده خداییه!!
Tanin جون لزومی به جوابگویی نمی بینن که وقتی دارن از طریق تبلیغات توی سایت این همه پول درمیارن دیگه بقیه چیزها براشون چه اهمیتی داره؟
2810