2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نینیم دختره همش صب تاشب تنهام خونه شوهرمم کم حرفه اصن دق کردم کلا دختر شاد و شنگول و پرحرفی ام اما از بارداریم کلا 180درجه تغییر کردم همه چی زود ناراحتم میکنه غصه میخورم زود اشکم درمیاد کوچیکترین رفتار شوهرم اگه بدم نباشه ناراحتم میکنه قهر میکنم باهاش الانم 15روزه بامامانم قهر کردم اصلا زنگم نزدم. من چه کنم خیلی لوس و ننر شدم فقط دلم خوشه بچمه دعا دعا میکنم زود بگذره زود دنیا بیاد این حساسیتم از بین بره و سرم با بچه گرم بشه
سخته ولی می گذره، اگر بچه بد قلقی گیرتون بیاد شش ماه اول بچه داری هم هزاررررر سال می گذره
آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
وای منو چی میگید تا الان تاریخ زایمانم ۹مرداد بود ینی ۶روز دیگه مردم تا نزدیکش شدم امروز رفتم سونو برام تاریخ زده ۱۴م دیگه نمیتونم انتظاااااااار خیلی سخته ماه اخرررر خیلیییییی سخته
پسر که داشتی باشی اگه همه دنیا دشمنت باشن ،پسرت پشتته پسر یعنی خار چشم بد خواه های مادر پسر یعنی غرور مادر
2810