2777
2789
عنوان

لباسهای جدید رسید عجله کنید .....

6538 بازدید | 67 پست
سلام دیشب یه سری کارهای جدید رسیده
ست بلوز و شلوار دیزنی و. ...
از سایت دیدن کنید ممنون

www.babysale1.blogfa.com

09128108267

فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍
ممنون شاپرک جون نظر لطفته
انشالا نی نیت سالم باشه
فرض کن حضرت مهدی.عج به تو ظاهر گردد/ظاهرت هست چنانی که خجالت نکشی؟/باطنت هست پسندیده ی صاحب نظری؟/خانه ات لایق او هست که مهمان گردد؟/لقمه ات درخور او هست که نزدش ببری؟/پول بی شبهه و سالم زهمه داراییت .../داری آنقدر که یک هدیه برایش بخری؟/حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟/باچنین شرط که در حافظه دستی نبری !/واقفی بر عمل خویش تو بیش از دگران.../می توان گفت تو را شیعه ی اثنا عشری؟؟؟     و من در میان این همه مسیحی افتخار میکنم به شیعه بودنم😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم
من کد 14 رو میخوام اما سایز دخترم 40 هست و اندازه کارور یا از یر این حلقه استین تا اون یکی حلقه استین باید بالای 32 سانت باشه اگر بالای 32 هست من میخوام و چند تا چیز دیگه
کد 14: تی شرت خارجی صورتی خرس دار از عکسش خیلی قشنگتره برق میزنه

سایز 12 45 سانت قیمت 25000

عزیزم دختر من درشت من نمیدونم این خارجی ها سایزش چجوریه اما کارو الان دختر من 32 هست اما چون زود رشد میکنه و لباس باید یکم ازاد باشه باید حتما کارورش بالای 35 باشه من از اون جدول سایز بندی شما متوجه نشدم
عزیزم قد استین دختر من 30 سانت هست و قد لباس از سر شونه تا پایین لباس برای بلیز و تی شرت 38 تا 40 هست و و قد لباس برای پیراهن و سارافان 53 به بالا باشه

لطفا عزیزم اگر تو این سایز لباسی داری میتونی بمن خبر بدی چون من میخوام عزیزم ممنون خیلی لطف میکنی و هزینه ارسالشم تا مشهد بگین تا من سفارشم قطعی کنم
سلام دختر مهر جون

ببخشید الان جواب میدم همه رو

کاش بیای تو کلوبم اونجا رو سریعتر میبینم جواب میدم
کد 14 اندازه جایی که گفتی دقیقا 32 هست. یکم حالت کشی هم داره