2777
2789
براش فاتحه میخونین ممنون الان 21 روزه که ازپیشمون رفته دلم هواش کرده کاش بود مثل همیشه مارو سیراب از محبت میکرد
توزندگی خیلی سختی کشیده بود خیلی ومظلومانه هم رفت همش به فکرشم خودش اماده کرده بود برای رفتن یک بقچه درست کرده بود برای اخرتش توش همه چی بود کفن تربت تسبیح پول برای خوندن نماز وحشت حوله تمییز برای شستن وپاک کردنش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر بزرگ وپدر بزرگ یه گنجینه به یاد موندنین مگه میشه فراموششون کرد ..خوش به سعادتش براش قران بخون ویادش کن اونا به محبت وتوجه ما نیاز دارن و از اینکه ببینن به یادشونی روحشون شاد میشه
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ1الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمینَ2الرَّحْمنِ الرَّحیمِ3مالِکِ یَوْمِ الدِّینِ4إِیَّاکَ نَعْبُدُ وَ إِیَّاکَ نَسْتَعینُ5اهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقیمَ6صِراطَ الَّذینَ أَنْعَمْتَ عَلَیْهِمْ غَیْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَیْهِمْ وَ لاَ الضَّالِّینَ7
اتلیه تخصصی کودک وانیا یزد با دکورهای جدید و خدمات ویژه (عکاسی از نوزاد در منزل ) نمونه کارها در سایت www.vaniaphoto.ir
منم عاشق مادر بزرگم بودم اونم یه سال فوت شده یه موقع هایی دلم بدجوری هواشو میکنه دلم میخواد دستای لرزرنشو تو دستم بگیرم همین الانم اشکام سرازیر شدن خدا همه مادربزرگا وپدر بزرگا رو رحمت کنه