2777
2789
عنوان

کسی اینجا رفتار با بچه رو اصولی بلده بیاد کممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 27 پست
سعی کن اگر نشست جایی و تونستی جاگیرش کنی از راه دور باهاش حرف بزنی و شعر بخونی براش. جایی که چه ...

بعنوان مثال صندلی غذاش

یا رورئک یا هر وسیله ای که نتونه بیاد بیرون

و این بازی رو جوری انجام بده که هیجان داشته باشه

اون باید پاداش این انتظار رو بدست بیاره

یعنی بخندونیش

یا بهش خوراکی خوشمزه بدی بعد از بازی

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این بازی کلا به بچه ها یاد میده که از نبودن والدین نترسن. یاد میگیره مامان هست الان میاد ...

نه خونه که عوض نکردیم، اره بیشتر باهاش بازی میکنم، خداکنه یادبگیره

وقتی دارم کارهامو انحام میدم؟ 

بله حتما باهاش صحبت کن

شعر بخون

گاهی دست و پات رو براش تکون بده

وسط کارت

بیا یه دالی بازی کوتاااه کن برو

ببینه که مامان حواسش بهش هست

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
نه خونه که عوض نکردیم، اره بیشتر باهاش بازی میکنم، خداکنه یادبگیره

یه چیزی رو خواهرانه بهت میگم

کلاااا همه چیز بازی و قصه !!!

این دو تا وسیله بهترین کمک برای یه مادره. تا بتونه بچه رو به راهی که میخواد ببره

با گریه و کتک و زور و اینا نمیشه

یادت باشه تو دالی بازی نباید طولانی کنی که گریه بیفته.

گاهی خواسته هاش رو با چند ثانیه تاخیر انجام بده.

بغل کردنش رو مثلا ۵ ثانیه 

۱۰ ثانیه دیرتر بغل کن و از دور قربون صدقه برو

شاید از اون مدلی بودی که تا گفت چه دویدی! آره یا نه؟

شاید مدلش اینه... حساس و محتاط

بله حتما باهاش صحبت کن شعر بخون گاهی دست و پات رو براش تکون بده وسط کارت بیا یه دالی بازی کوتااا ...

اخه میاد وایمیسته بین منو کابینت هولم میده🤦🏻‍♀️نمیزاره اصن وایسم روپام

اخه میاد وایمیسته بین منو کابینت هولم میده🤦🏻‍♀️نمیزاره اصن وایسم روپام

تبدیلش کن به بازی و کارت رو انجام بده

زیر انداز پهن کن و با وسائل جدید سرگرمش کن

همون نزدیکت

هربار که میام؟؟ یا اخر اخر بازی؟ 

بغل که آخر بازی...

بوس و لمس و نوازش وسط هاش هم باشه خوبه.

اون با شما احساس امنیت داره.

باید این حس رو بهش بدید. اما به طریقی جز بغل و کنارش نشستن...

یه چیزی رو خواهرانه بهت میگم کلاااا همه چیز بازی و قصه !!! این دو تا وسیله بهترین کمک برای ی ...

اره راس میگی، اصن با حرف نمیشه راضیش کرد که، 

با همون بازی یکم حواسش پرت میشه و. اینا

اخ اخ اره خیلی بغلی ام. هست، 

نمیدونم زیاد به خواسته هاش زود جواب دادم یا نه، فک میکنم درحداعتدال بوده، خودشم به شدت محتاطه، 

بغل که آخر بازی... بوس و لمس و نوازش وسط هاش هم باشه خوبه. اون با شما احساس امنیت داره. باید این ...

این که تازگی الکی میگه بغلم کن چی؟؟ انقدر بغلش کردم، دست دردگرفتم، اینم بخاطر حس امنیتش هست؟ 

این که تازگی الکی میگه بغلم کن چی؟؟ انقدر بغلش کردم، دست دردگرفتم، اینم بخاطر حس امنیتش هست؟ 

بله بله قطعا

شما اینقدر نیاز نیست بغل‌کنی.

بشین کنارش ماساژش بده یواش

ببوسش

موهاش رو نوازش کن

کلا باید یواش یواش فاصله دار شدن رو آموزش بدی

و اموزش میسر نمیشه مگر با بازی