2777
2789

کاش میشد برگشت به عقب و هیچ وقت ازدواج نکرد..چه دورانی داشتم تو محردیم خوشی عالمو داشتم آزاد و رها 

ای خدا چه غلطی کردم ازدواج چی کشک چی بااین زندگیهای پوچ ک فقط وقت میگذرونیم والا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی همینه دیگه بالا داره پاین داره خوشی داره غم داره

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊

مگه الانتون چطوریه ؟ ینی از چی ناراضی هستین بیشتر؟

کاربری ششم نواربهداشتیتونم سابق  تیکر تولدمه یه فرشته هست به اسم "بیه" ایشون به آرزوهای من رسیدگی میکنه😓ممنون که از بارون استوری میزاریداخه پنجره خونه ما داره جومونگ پخش میکنه😐لب دریا نشستین 50 تا عکس گرفتین؟نیل آرامسترانگ رف کره ماه با۵تا عکس‌برگشتسالهاست منتظر آمدن روزهای بهترمولی نمیدانم چرا هنوز همدیروزها بهترند!فرق من با کبری اینه که تصمیمای من یه نقطه بیشتر داشت. ولی باور کنید به خود سوپ بگی تو غذایی یه نگاه به اینور اونور میندازه با تعجب میپرسه کی؟من!؟ قانون تخطی‌ناپذیر همیشه همین بوده، وقتی به آرزویت می‌رسی که دیگر خیلی دیر شده استیو تولتزآرزوی خالصانه ی من برای تمام نی نی سایتیای عزیز: ایشالله مشکلاتتون حل بشه و شاهد تاپیک های شادو خوب از طرفتون باشم.

خداروشکر مجردم و دارم کیف دنیا رو میبرم

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

دوانگشت سهرن تیام از غم تو دیه تش بلازی نکن تووادل مو

مودهدربختیاری فارسی ندونوم به زبون مادری دردت بجونوم❤#دامو_دنیامه_چون_عشقس_به_مو_مدامه❤#متاهل_متعهد💍به احترام خواهرت درخواست نده😊
2810