ازاونجایی که همیشه سئوالات درباره فرهنگیان وکنکورازم توخصوصی وپست هازیادپرسیده میشه این تاپیک روزدم که اگرسئوالی داریدبپرسیدوجوابش هم بمونه .
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام لطفا اگه علاقه دارید وارد شغل معلمی بشید نه برای استخدام و نه برای حقوق
حقوقش کمه و کارش سخت با علاقه بیاید تا فردا مدیون بچه های مردم نباشید چون بحث حق الناسه اگر یک کار و یک رفتار و یا حتی یک پوشش نامناسب و بچه ببینه و تقلید کنه تا اخر دنیا باید پاسخگو باشید.
رتبه ات چند شد عزیزم روزی میانگین چقدر میخوندی و اینکه در صدات رو بگو به نظرت تو پنج ماه میشه ...
من رتبه1664منطقه سه بودم.
درروزهای مدرسه هم بین4تا6ساعت کمتریابیشتربستگی به کارای مدرسه وکلاساداشت.
تعطیل هم 8تا10ساعت
درصدامم اینطوربود
فارسی45
عربی82
دینی95
زبان30
ریاضی10
اقتصاد44
فنون77
فلسفه ومنطق30
جامعه شناسی32
روانشناسی57
عربی تخصصی70
چرانشه اگربابرنامه ریزی ومطالعه مداوم باشه حتمامیشه یه برنامه خوب بشه ریخت خوب میشه خوند
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!
سلام عزیزم شما اطلاع دارید که کسی که آموزش ابتدایی قبول شده باشه میتونه تغییر مقزع بده به دبیرستان ...
سلام
بستگی به نیازمحل تحصیل داره بایدبااداره آموزش وپروش محل زندگیتون بگیدببینندمیشه تغییرمقطع دادیانه
قبلامیشده امابخش نامه جدیدکه اومده میگه نه حتی ادامه تحصیل برای ارشدهم بایدمرتبط بارشته کارشناسی باشه
سلام لطفا اگه علاقه دارید وارد شغل معلمی بشید نه برای استخدام و نه برای حقوق حقوقش کمه و کارش سخت ب ...
بله دقیقا
ازدورهمه فکرمی کنندهمه چی خوبه
امافقط علاقه هست که باعث میشه آدم ادامه بده
کسی که علاقه نداره نمیتونه دووم بیاره