2777
2789
عنوان

نامه از روان پزشک برای سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 3402 بازدید | 27 پست
چه خوب  میشه از روندش بگید شما نامه رو گرفتید بعد بردید پیش دکتر خودتون بعدش  براتون نامه ...

آره البته من پرونده اضطراب داشتم پیش دکترم و براهمین نامه دادن وتاییدکردن ک بیهوشی روانجام بدن چون من فوبیادارم بردم پیش دکترم براهفته بعدنامه بستری داد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره البته من پرونده اضطراب داشتم پیش دکترم و براهمین نامه دادن وتاییدکردن ک بیهوشی روانجام بدن چون م ...

خوب من پرونده ای پیش روانپزشک ندارم بنظرتون از کی برم پیشش ویزیت بشم الان پنج ماهمه اگه از الان برم چندباری ویزیت بشم یجوری پرونده برام درست کنه بهتر ؟ یا ماه آخر برم 

اصلا نگفت پول میگیرم دکترم گفتش من چیزی نمی نویسم برو یه علت پیدا کن برای خودت 

نه دکتر دیگه که برات میخواد بنویسه رو میگم 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من بیمارستان خصوصی اصفهان زایمان کردم

علت دیسک کمر اختیاری بود 

که بیمه تکمیلی بعدا همه هزینه ها را داد

چون دوتا متخصص و دکتر زنان دیسک را تایید کردند

ولی افرادی که غیر از من پشت در اتاق کمیسیون بودند یکی بعلت عمل چشم بود لیزر کرده بود قبلا

یکی هم نامه دو روان شناس بعلت ترس از زایمان....باید اول دکتر زنان نامه به متخصص روان شناس بده.دوتا روان شناس تایید کنند.

عمل بینی راهم شاید قبول کنند و عمل های دیگه را...ولی من که دیسک بودم را دکتر اول عمل کرد بعدا بقیه را....من چند شب بود نخوابیده بودم از درد کمر.خیلی اوضاع وحشتناکی داشتم ریکاوری که بهوش اومدم دیدم یه بچه را گذاشتند رو سینه ام شیرش می دادند فکر کردم یه نفر دیگه از یه دنیای دیگه ام...از درد راحت شده بودم....خدایا شکرت چه سخت بود بارداری...استراحت مطلق بودم

خوب من پرونده ای پیش روانپزشک ندارم بنظرتون از کی برم پیشش ویزیت بشم الان پنج ماهمه اگه از الان برم ...

ببین دکترت نمیتونه بزنه به علت جراحی  فیبروم نمیتونه  طبیعی زایمان کنه

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
یعمی بیمارستان خصوصی بودید ؟ بعد گفتید می خوام سر بشم قبول کردن ولی هزینه رو خودتون دادید ؟ یا بیمه ...

اره خصوصی 

هزینه رو خودم دادم بیمه پس داد اونجا بیمه میاد لیلشو میپرسه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖