2777
2789
عنوان

نامه از روان پزشک برای سزارین

3402 بازدید | 27 پست

خانوما من بیمارستان خصوصی می خوام برم منتهی بیمه تکمیلی فقط زمانی هزینه سزارین رو میده که علت داشته باشه به دکترم گفتم گفت برو یه علتی  پیدا کن دیسکی فشاری یا برو روان پزشک یه دکتر هم بهم معرفی کرد که مورد تأیید بیمارستانه ولی  بنظرتون با  نامه روانپزشک موفق به انجام سزارین میشم

به دکترم گفتم نمیشه خودتون یه علت پزشکی بنویسید برام گفتش نه من هر چیم بنویسم تایید کننده حرف من جواب سونو هستش که نماینده بیمه تو بیمارستان به اون توجه می‌کنه نه نوشته من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله.اگه تایید کنه فوبیای زایمان داری 

واقعا میترسم و حس میکنم ریشه تو بچگیم داره چون مامانم وقتی من 8سالم بود برای خواهرم زایمان فوق العاده سختی داشت اون موقع نمی فهمیدم برای چی فقط استرس و اظطراب مادربزرگم و خیرابی که از بیمارستان می‌رسید رو می‌فهمیدم ولی مامانم الان میگه بچه 4800نزدیک پنج کیلو بوده و مجبورش کردن طبیعی بیاره😭😭😭

بزن جراحی بینی داشتی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اره من تو مطب میدیدم هرکی میخاد زایمان کنه میرفت روانپزشک ولی من ازشانسم یدفعه رفتم بیمارستان و گفتن سریع باید زایمان بشه و گفتم میخام سز بشم و شدم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اره من تو مطب میدیدم هرکی میخاد زایمان کنه میرفت روانپزشک ولی من ازشانسم یدفعه رفتم بیمارستان و گفتن ...

یعمی بیمارستان خصوصی بودید ؟ بعد گفتید می خوام سر بشم قبول کردن ولی هزینه رو خودتون دادید ؟ یا بیمه تکمیلی داد

خوب واقعا جراحی بینی داشتم یعنی کسی که جراحی بینی داشته نمی تونن طبیعی بیارع

انموقع بود حالا ببین الان هم هست جز گزینه ها یا نه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اصلا نگران نباش 

دکترای ما که یه عده شون عاشق پولن فقط کافیه پول بدی همه چیز براتون مینویسند 

چیزی که با پول حل میشه نگرانی نداره

اصلا نگران نباش  دکترای ما که یه عده شون عاشق پولن فقط کافیه پول بدی همه چیز براتون مینویسند&n ...

اصلا نگفت پول میگیرم دکترم گفتش من چیزی نمی نویسم برو یه علت پیدا کن برای خودت 

عزیزم من بچه اولم رونامه گرفتم ازدکتراعصاب چون سابقه اضطراب داشتم وراحت رفتم سزارین شدم.

چه خوب 

میشه از روندش بگید شما نامه رو گرفتید بعد بردید پیش دکتر خودتون بعدش  براتون نامه سزارین زد که ببرید بیمارستان ؟

منم از روانپزشک نامه گرفتم که فوبیای زایمان دارم سالگرد شدم

عزیزم میشه بگید دقیقا روندش چجوریع ؟یعنی اینکه نامه رو گرفتم باید ببرم پیش دکتر خودم بعد اون نامه سزارین بزنه برام؟