سلام دوستان من خارج از ایران زندگی میکنم شوهرم اجازه نمیده سر لخت باشم اینجا هم مثل ایران شال سرمه واقعا دیگه نمیکشم دارم دیونه میشم طلاق هم نمیشه گرفت نگین برو طلاق بگیر باهاش حرف هم میزنم میگه نه الا بلا باید سرت کنی چیکار کنن دوستان؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید زد تو دهن اون مردی ک خارج از کشور بگه روسری بپوش
😏😏😏😏😒😒😒😒😒😒😒
🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
بازدید اینجا به چه دردم میخوره؟ من چه نیازی دارم که اینجا بدون نامونشان واقعیم بازدید داشته باشم؟ شماها حالتون اصلا خوب نیست من بیشتر از ۴ ساله اینجا عضوم عقده ندارم عزیز
والا واقعا نمیدونم راهکار م جواب میده یا نه ولی به نظرم نرم نرم با شوخی و خنده کارت رو جلو بب ...
میدونی چجوریه؟ شال سر کردنم عین تو ایرانه اونجوری نیست که کامل باشه این میگه همین ناکاملم سرت کن!! راست میگی من خیلی باهاش جنگیدم اونم بدتر حساس شده دیگه خرف خجاب میشه قاطی میکنه باهام قهر میکنه
میدونی چجوریه؟ شال سر کردنم عین تو ایرانه اونجوری نیست که کامل باشه این میگه همین ناکاملم سرت کن!! & ...
یه راهکار بهت میدم انجام بده !خوب بزار سرت آزاد جوری که در حال افتادن باشه وقتتایی که باهاش نیستی بزار دور گردنت باشه !تو استایل خارجی ها دیدم این مورد رو !
راهکار دیگه ای به ذهنم نمیرسه !چون خودم اگه روزی برم خارج اینکارو میکنم!
در طول یه بازه چند ماهه نرم نرم ک شال ت رو بده عقب و حساسیت شم بیشتر نکن کم کم چشم ش ع ...
خدا کنه جواب بده! میدونی اینجا مسلمونا حجابشون کامله بی حجاباهم که مشخصه! من نه اینوریم نه اونوری! چند نفر از اینا ازم پرسیدن دین شما چجور مسلمونیه که حجابت نصفه است!! خب بگم به زور سرمه ممکنه ب پلیس زنگ بزنن و برای شوهرم بد بشه منم میگم ما این مدلی سر میکنیم