2777
2789

حتی الان بغلم نشسته خوابوندمش انگار خفه میشه بزارمش زمین. دکتر چرک خشک کن و شربت ایورامی نوشته سرساعت میدم ولی بیفایدست گلوش پراز خلطه انگار عوق میزنع بالا بیاره نمیتونه.بخور روشن کردم اب وعسل میدم ولی خلطش کنده نمیشه.حمام اب گرم وبخارم بردم.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟دوسال و چهارماهشه

شربت اویشن از داروخونه بخر بهش بده 

قطره هم بنداز بینیش 

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=223360896]گلم اگه بچه ش مثل بچه من الرژی داشته باشه میخای چیکار کنی؟ همه بچه ها نمیتونن  خوب تا نده  ک نمیفهمه آلرژی داره  البته هر جور مایله منظور من گفتم ب پسرم دادم 

کاربر قدیمیم 

من دوتا دخترام وقتی اینجوری میشدن کوچیک بودن دکتر میگفت  قطره بینی بریز وبعد حمام رو اب داغ باز کن یه ربع بمونه حمام گرم بشه وبخار کنه و بعد بچه رو میبردم حمام یه نیم ساعت تو حمام گرم و تمام گلوشون تخلیه میشد کلا چرک کنده میشد و راحت میشد توحمام خشکشون میکردم و بیرون یه شسوار باد ولرم موهاشون خشک میکردم ولی تا یهساعت نباید میخوابوندم وکلاه هم سرش نمیذاشتم  و یه چایی گرم میدادم بهش

من دوتا دخترام وقتی اینجوری میشدن کوچیک بودن دکتر میگفت  قطره بینی بریز وبعد حمام رو اب داغ باز ...

من بردم حمام اب گرم یه ربع بخار بود همش میزدم پشتش ولی هیچ خوب نشد 😭

گلم اگه بچه ش مثل بچه من الرژی داشته باشه میخای چیکار کنی؟ همه بچه ها نمیتونن جوشونده بخورن

من میترسم جوشونده بدم.عسلم که میدم با ترس ولرز میدم  کوچیکه میترسم

من بردم حمام اب گرم یه ربع بخار بود همش میزدم پشتش ولی هیچ خوب نشد 😭

این کارایی که گفتم دوباره انجام بده داروهاشم بده بهش شلغم وعسل بده چند بارببره حمام باور کن معجزه میشه

این کارایی که گفتم دوباره انجام بده داروهاشم بده بهش شلغم وعسل بده چند بارببره حمام باور کن معجزه می ...

حمامش کنم؟یا نه فقط همونجوری تو بخار بمونیم نیم ساعت؟

من میترسم جوشونده بدم.عسلم که میدم با ترس ولرز میدم  کوچیکه میترسم

منم نمیدم.دوست من هر موقع بچه ش مریض میشه با همین جوشونده ها خونگی درمانش میکرد حالا طفلک کارش ب بستری شدن رسیده. چرک خشک کن چی خورده؟ آزبترومایسین ی نوعش هست ک باید با اب قاطی کنی اون خیلی خوبه من هرموقع بچه م سرماخورده و خلط زیاد داشته پزشکش اونو میده پنج روزه خوب میشه. ی شربتم میده یادم نیست خیلیم بد گیر میاد اونم عالیه