2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه دوستان عزیز این تایپیک ان شالله که همگی خوب و خوش وسلامت باشید..کاش هنوزم مثل قبل اینجا اینقد فعال بود و منم همچنان از تجربیات و اطلاعات خوب شما استفاده میکردم..پسر منم حدود یک ماه ونیم پیش روز ۱۵شهریور به دنیا اومد ..منم که همچنان خونه مادرم هسنم و هنوز برنگشتم تهران ،تولد فذزند دوم هیجانات و شیرینی های خاص خودشو دار..راسنی یهنکتهجالباین صفحه صفحه ۱۳۸۹ که سال تولد بچه هامونه،،اما کاش رو این صفحه نمونه تایپیک و دوبار ه دوستان اینجا جمع بشن،،ان شالله هر جا هستید سلامت و شاداب باشید در پناه حق
2805
سلام به همه مامانای خوب این کروه، اکه دوست داشتید به کانال ما سر بزنید پیراهن های تک دوز دخترونه تا ١٢ ساله داریم، تمام کارها تک و دست دوز هستند. کانال ت ل گ ر ا م : Telegram .me/ imasoore
یه روز خوب میاد
من جزو اولین کسایی بودم که تو این تاپیک البته ورژن قبلی نظر می ذاشتم چه روزایی بود روزهای بارداری البته با یه کاربری دیگه ایشالا همه مامانا و بچه های ٨٩سلامت باشن
نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
سلام به همگی یادش بخیر ............ چه روزایی اینجا داشتیم . اگه هر کدومتون به اینجا سر زدین ! یه چیزی بنویسین شاید شاید شاید دوباره دور هم جمع شدیم .......... "لیلا" جان خوبین ؟! پسر کلاس اولی ت خوبه ؟! دختر نازت خوبه !؟ ببوسشون . من گاهی سر می زنم اگه اومدی بنویس . الان تو یه لحظه کل روزای اینجا بودنمون از جلو چشم م رد شد . کاش برگردیم ............... بامید خدا
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
بیشتر از هر چیزی یاد اولین قرار توی "پارک مادران" افتادم با بچه های چهار الی پنج ماه مون !! بعدش م اولین تولد دسته جمعی ............ با چه شور و شوقی در تهیه تدارک بودیم . بخوبی یاد میکنم از اون روزا ........... درسته کمابیش ادامه داره تولد دسته جمعی هامون .......... ولی دلم اینجا و گپ زدنای اینجایی رو می خواد . هی روزگااااااااااااااااااار نامراد !
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام به همگی❤️ اصلاً فکرش را نمیکردم بیام اینجا بعد نمیدونم چه مدتی!!!! واقعاً سر بزنم و پست ت را ببینم(چی باید صدات بزنم عایا؟!) آنقدررررررررر خوشحال شدم که حدّ نداره،مثل یه جایزه ایی که انتظارش را نداشته باشی ولی پوستم غلفتی کنده شد تا بتونم بیام تو.....رمز و نام کاربری را فراموش کرده بودم😥در حد یکساعت و خورده ایی تلاش کردن جواب داد!بدتر قصه اینکه ایمیلی که اینجا بود خیلی وقته کار نمیکنه و ......کلاً رمزش را نداشتم! بعد سالها که اینجا ننوشتم میتونم بگم هیچ جاااااا "خونه ی آدم" نمیشه❤️ اینجا برام جزو بهترین و ماندگارترین خونه های سکونتم بود. دوستش دارم و امیدوارم همه مثل قبل دور هم جمع بشیم
سلام به همگی پیشاپیش عیدتون مبارک ! تولد هفت ساله های گل مبارک ................... آنیسا کوشا آرادها مانلی کوروش ایلیا فاطمه باران آناهیتا پادمیرا امین دینا مهسا سینا کیارش متین یاسمن صدرا شایان و ...... ته تغاری مون امیرحسین و تیرماهی مون رونیکا امیدوارم کسی از قلم و ذهنم جانمونده باشه !!!
2810