2777
2789
سلام به همگی خوبین هی رفتم و اومدم و یه خط خوندم ...... اگه چیزی یادم مونده باشه .‏!‏ ضحی ..... خیلی باحالی .... همین ..... چقدر دیدن پستات حال داد ...... پرستو ..... خوبی !? الناز بهتر شدی ? رزا لطف داری ..... یه خورده به اشپزخونه میرسیدم ! نرسیدم بیام ...... شیوا خوشحالم خوش گذشته عروسی ...... ناهید خوبی ? تو رژیمو چی کارکردی ? خونه ی جدید خوبه ? شیرین دینا عسل و نی نی تو راه و خودت خوبین ?‏ این حالات که میدونی طبیعیه اما خب با وجود دینا ... مشکل تره چون کمک هم نداری ! یاقوت .... کمک داره ! خدا رو شکر .... خدا پدرمادرای همه رو حفظ کنه رفتگان رو هم بیامرزه ..... عاطفه خوبی ?شادی در مورد عروسک تولو زودی بیا و بگو هم نظرتو هم اگه جایی دیدی و اطاعاتی داری ..... نگفتی بالاخره به لبیک رسیدی یا نه ? سارایی ....... خوبی ? حتما شروع کردی به خونه تکونی ..... اره ? سمی تینا یاقوت درسا سانی و بقیه خوبین ? فایزه ...... کوثر ...... مدت زیادیه نیستین ...... کوجایین ? نوشین و زهرا و تربچه و مریم شماها خوبین ? سمیه خوبی ? مهمونی دیروز خوب برگزار شد ? جای ما خالی بود ? دیگه ...... ? ?
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام
شیرین جون خیلی تبریک میگم..ایشالا 9 ماه رو راحت پشت سر بزاری عزیزم
شیوا جون زیارتت قبول ..قربون مهسای نازم بشم من..حاج خانوم کوچولو...عکس تو رو هم که ندیدم:(((
مریم جون...خیلی ناراحت شدم برات ایشالا زودتر خوب بشی ....
ضحی..عاشقتم....خیلی مهربونی...من و یادت نره ها؟باشه؟
دلم خیلی گرفته بود...ولی پرستو با خوندن پستات رو ویبره ام..فکر کن تو این اوضاعی که من الان هستم دیدن نیشای بازم سرم و به باد میده...بعدا میام میتعریفم...
مانلی سارایی نغمه عاطفه سانی رزا و زهرا و سمی و ناهید و درسا دیگه تک تک بگم یکی رو جا میندازم ....دلم برای اومدن و حرف زدن باهاتون تنگ شده....ایشالا این هفته دوره امون تموم شه سرم خلوت تر شه بیام.....
من همچنان از بعد از سفر موبایل ندارم..تازه به ایمیلم هم نمی تونم وارد شم؟!!!!!!!!!!!نمی دونم چی شده ..خیلی نگرانم ...اخه بدجور به ایمیلم نیاز دارم..اوایل فکر کردم به خاطر برخی مسائل نمی تونم وارد شم ولی الان دیگه داره یک ماه میشه و همش اروو میده...تروخدا اگر کسی راهی بلده بهم کمک کنه...سوال امنیتی که میپرسه هم اصلا اون سوالی نیست که من جواب دادم ...نمی دونم چی کار کنم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوی لباس کودک با بهترین برندهای روز دنیا بهمراه تخفیفات استثنایی از 10 تا 40 درصد بمناسبت سال جدید

بهمراه سالن play house زمین بازی رایگان برای کودکانتان

بمدت یک هفته از مورخه 11 اسفند ماه بمدت 9 روز

ساعت بازدید همه روزه از ساعت 2 بعد از ظهر تا 8.5 شب

روز جمعه از ساعت 12 ظهر تا 8 شب

ادرس اجودانیه - خ 12 شرقی - پلاک 4

09390386090
09381554314

لطفا قبل از تشریف فرمایی تماس بگیرید

با باباهای عزیز و نی نی های گلتون تشریف بیارید
مزون و شو دائمی لباس کودک در شهرک غرب www.soroushmezon.ir 09381554314
سلام صبح بخیر خوبید

مانلی جون اگر یادت باشه تولو رو خودم پیشنهاد دادم

فقط میخواستم بدونم کدوم عروسکشو میخواهید بگیرید چون من برای رونیکا جدیدا خریدم میخوام بدونم شما کدوم رو میخواهید بگیرید
اگر دیدم با اینایی که رونیکا داره تکراری میشه ببرم عوض کنم همین

یه سوال مهم هم دارم :

بچه های شما هم شیطون شدند ؟ ایا ؟

1-مثلا وقتی میخواهیم غذا بخوریم اگر پشت میز نباشیم و رونیکا تو صندلی اش نباشه (سفره بندازیم ) دست میزنه تو غذای ما
شوشو اصلا اجازه نمی ده من برای رونیکا بشقاب بزارم و اجازه بدم خودش غذا بخوره اونم هی دست میکنه تو غذای ما و شوشو هم عصبانی میشه
میخوام بدونم بچه های شما هم دست میزنند ؟

2- میاد سر کابینت یا کشوهای اشپزخونه وسیله ها رو برمیداره تا میگم رونیکا اون خطر داره و یا بده به من با ذوق و شیطنت فرار میکنه

3-

بازم میخوام تو این پست بنویسم اما سر فرصت میام
سلام و صبح همگی بخیر باشه.

شیوا جونم . شما عکس گذاشته بودی منم دیدم. چشم برزخی که نمی خواد خواهر. ;))))))))))))) منم ای به چشم زمانی که از خونه اومدم اینجا و شما دوستای عزیزم بودید حتما عکس میزارم.

ضحی جونم. زیارتت قبول باشه ... التماس دعا خواهر جون..... سینا رو کلی ببوس.

مریم جون بیا و از خودت خبری بده بهتری؟؟؟؟؟؟

مامان لوبیا جون ، آناهیتا هم خیلی شیرین زبون و شیطون شده. این کارایی رو هم که رونیکا می کنه و حتی بیشترش به نظر من کاملا طبیعیه.

شیرین جون، چطوری بهتری؟ دوران بارداری فقط این وضعیتش بده....

یاقوت جان، شما چطوری؟ بهتر شدی؟

دوستای خوبم، مانلی، الناز ، سارایی، مامی، پرستو، عاطفه، رزا، نگار، مامان زری، نوشین، سانی و .... دوستون دارم.
سلام به همگی ............

خوبین ؟
شادی /// نه یادم نبود راستش ولی خوبه .. پیشنهاد خوبی هم بود . ممنون بازم . راستش قرار بود ببر بگیریم ! یا نهنگ ! (نماد سال تولدشون یا سال 91) ولی هنوز که خبری نیست . تو از کجا گرفتی ؟ می تونی سر بزنی و اطلاعات در بیاری ؟؟!!‌ اگه می تونی بگو ها ... نه اینکه به زحمت بیفتی ... آخه .... سارایی که درگیر !!!! شده ... شیوای عزیز هم رفت مسافرت و برگشت و عروسی و ... حالا (شیوا جونم) اگه وقت کردی اطلاعات بده ... راستش این ور عید می دونم خیلی شلوغه و من یا هیچکس دیگه فرصت بهار رفتن نداریم ! اگه اون ور عید رفتم ... منم می تونم پرس و جو و خرید کنم ... خدایی هم توقعی از کسی نیست که الان بره بهار !! اگه نزدیک خونه کسی / جایی هست که داشته باشه و تعدا بده ... خبر بده ... ممنون ... شادی چی گرفتی برای رونیکا ؟ خوشگله ؟ چند ؟ ((در راستای شفاف سازی های تولدانه پرسیدماااا ) فضول که نیستم !!‌ اصلا !! (چشمک)

عاطفه / نگار ......... خوبین ؟؟؟
فائزه ................... آدمو نگران می کنی ... ! زودی بیا / ایشالا همیشه رو ویبره باشی ... و بخندی

شادی ..................... به نظر منم اینا کنجکاوی های مقتضی سنشه .. و البته که سختگیری پدرش هم به این کنجکاوی (ارضا نشده) دامن می زنه .... بله که بقیه بچه ها هم دست می زنن ........ راستش من از این شیطنت ها و خرابکاری !!!‌ کیف می کنم ... چاره ای براش ندارم ... البته در مواقعی که دیگه خیلی پیش می رن و دارن اذیت کننده می شن باید هواسشون و پرت کرد ......... قصه ای شعری ... چیزی که اون کار اون لحظه رو یادشون بره ... کابینت ها و کشوهای آشپزخونه رو امن کن ... بذار باهاشون ور بره .... یه مدت که بگذره از سرش میفته .. الان دوست داره / اینطوری جلب توجه هم می کنن .......... منتظر بقیه پستت هستم .. اما اگر در ادامه نوشتی بگو که بریم بخونیم ................
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام.

خوبین همگی؟؟؟؟
شرمنده خیلی گرفتار شدم از چهارشنبه

شیوا،رسیدنت به خیر......انشاله قبول باشه زیارتت.

هفته خوبی داشته باشید.
.دوستانی که حال علی را پرسیدید،شکر خدا خوبه.امروز هم که تعطیله!!!

راستی مانلی جون.....اصلااااااا خونه تکونی،در حد جز هم نکردم..آخه خیلی درگیر اون برنامه هستیم
ای خدای من........*شیرین*....چه عکس کاربری.......دینا خوشگل شده.عین عروسکهاست.....ماشاله،ماشاله،ماشاله.

راستی من زهرا،زری،نگار،شیرین..............را ندیدم.:-)

راستی......
خوش باشید همگی.

مانلی رفتی؟؟؟؟؟؟
سلام
صبح همگی بخیر
خوبید؟
شادی ، به نظر من که کارهای رونیکا خیلی هم طبیعی هست. شماها باید حساسیت هاتون رو کم کنید. من همیشه برای مهسا تو بشقاب جدا غذا می ریزم و می زارم جلوش. اونم بازی می کنه و می خوره و می ریزه و کیف می کنه.
سارایی ، خوبی؟ مادرشوهرت چطوره؟ خوشحالم که علی بهتر شده.
مامی جون ، من که بی خبرم. ولی امیدوارم اوضاع زندگی عالی باشه و خودت و رسای عزیزم خوب خوب باشید.
مانلی جونم ، عروسکهای تولو رو من تو اکباتان هم دیدم و قبل از رفتنم بود که قیمت کردم ، گفت شش یا هفت تومن. دقیق یادم نیست. ولی تعداد بالا نداشت. نهایت سه الی پنج تا از هر کدوم بود. نهنگ هم نداشت. ببر و اژدها و میمون و سگ و... دیگه یادم نیست چیا بود. بهار هم فکر نمی کنم بتونم سر بزنم. باز هم بتونم بازارچه سنتی هم میرم. اگرچه فکر کنم اونجا رو سارایی رفته بود.نه؟؟؟
اونجا خیلی براش دعا کردم. مخصوصا پشت قبرستان بقیع. اینجوری سفارش کرده بودی نه؟؟؟ خدا خودش شفا بده.
آره سارایی. آدم میره تازه عاشق میشه. از روزی که اومدم همش می گم هفته پیش اینجا بودیم و این کار رو کردیم و ... خلاصه که هنوز تو هوای اونجا سیر می کنم. میگم تو این ثبت نام جدیده اسم نوشتید؟
شیوا جونم ممنون که گفتی ... پس تعداد زیاد نداشت . بنابراین تنها گزینه همون بهاره ! فک کنم بعد از تعطیلات (منظورم 5 فروردینه) باز باشه مغازه هاش ... اون موقع راحت تر میشه سر زد ... شادی .. تو هم بیا نتیجه اطلاعاتت رو بگو ............................
سارایی از تو هم ممنون که سر زدی .. خدا خودش بهشون کمک کنه .. دم عید واقعا سخته .. می فهمم ... خودت خوبی ؟
شیرین تو خوبی ؟؟؟ بهتری ؟ آرومتری ؟
پرستو .............................................................................................................