2777
2789
سلام دوست جونا . خدا را شکر که همه خوبید.

شیرین جون مبارکه . به سلامتی به دنیا بیاد ....

شیوا جون زیارت قبول. این مهسای گوگولی را هم ماچش کن از طرف من

ما هم خوبیم خدا را شکر.

مریم جون متوجه نشدم که چه مریضی پیدا کردی ولی امیدوارم که خیلی زود سالم و سرحال بشی .

ضحی رفته حج یا نه؟ شادی چطور؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سانی ..................... برات بهترین ها و آروم ترین لحظه ها رو می خوام ................ مراقب خودت باش

شیرین بیا و از حالت بگو ........... یادمه منم اوایل بارداری ! سر درد داشتم کمی ... اون سر درد اون روزت ماله همین بوده ؟؟؟ فشار خونت رو چک کن . شاید پایینه ؟؟؟ دینا رو ببوس

نوشین ............... چطوری ؟ کجا بودی ؟؟‌ کوشا چطوره ؟؟؟ ببوسش . آره شادی برگشته و شیوا هم برگشته و ضحی تازه دیروز رفته ...................... بقیه هم به امید خدا بعدا می رن ...

تینا خوبین ؟ چند روزه نمیای نگرانت شدم .....
رزا تو هم ....................... " "
مریم امیدوارم بهتر باشی ..........................
درسا ........... یعنی تک ؟ تک ؟؟؟؟ داداش هم نداری ؟ ای بابا ! باید سخت باشه !
پرستو ...............
سارایی.........................
ناهید .................................
راستی شیوا از غذاهای اونجا بگو .. مهسا چی کار میکرد ؟ میخورد ؟؟ (نوش جونش) ... خودت چی ؟ رژیمو نشکوندی که ؟؟؟ یا لاغر تر هم شدی ؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
الناز جونم ، کبودی ها گفتم که شدید و زیاده. فقط خوشبختانه روی دستم با اینکه خیلی درد دارم ، پررنگ نیست. ولی پایین تنه افتضاحه. طوری که مهسا دیروز دیده بود فکر می کرد پی پی ریخته روم هههههههههه. بعد بهش می گم اوخ شدم ، اونم میگه کرم بزن ، چسب بزن.
مانلی جونم ، چادر رو آماده از حج و زیارت خریدم. برای من بچه دار عالی بود. هر وقت خواستی حاضرم تقدیمت کنم. قابلی نداره.
سانی جون ، قیافه اینجام که خوبه. دفعه اول که محرم شدم ، آخر کار گم هم شدم. یعنی رفته بودم وسط حیاط ولو شده بودم. قیافه ام اونجا دیدنی تر بود. خسته و سرگردون و تنها............
مانلی راست میگه. نوشته هات مثل همیشه شاد نیست. امیدوارم هر چه زودتر سرحال و قبراق بشی. بشی سانی همیشگی خودمون. بوس بوس برای دوست خوبم
مانلی جون ، غذاهاش ای بدک نبود. می شد تحملشون کرد. مهسا هم از همون غذاها می خورد. گاهی هم که غذا یک چیزی بود که مشکل داشتیم باهاش ، می گفتیم غذای رژیمی بدن که معمولا گوشت یا مرغ آب پز بود. رژیم خودم رو هم شکوندم. اونجا که نمی شد نخوری. فکر می کردم برگردم سه چهار کیلو اضافه کردم. ولی نشده... همونی که بودم ، هستم.
سلاممممممم
شیوا رسیدن به خیر ..زیارت قبول ..مرسی که با گذاشتن عکسها خوشحالمون کردی..عزیزم مهسا..
شیرینننننن ++++++++++ تبریک می گم..ادرس وبت رو بزار کنار اسمت ..بزار راحت بیایم اونحا هم سر بزنیم ...چه خوبه با برنامه پیش رفتن ......
مانلی مرسی از دستور غذا ...درست می کنم ..خوشمزه باید بشه ......
بقیه بچه ها خوبید ؟؟؟؟؟؟/
شیوا .. نوش جونتون .... خوبه که اضافه نشدی ... فعالیت زیاد داشتی .. خوردنا رو ! (که می دونم زیاد هم نمی خوری) جبران کردی ................. ممنون بابت اطلاعات و چادر .. باشه به موقعش مزاحمت می شم . برامون دعا کردی که بریم ؟؟؟‌
سمیه ... خوبی ؟ شایان چطوره ؟؟؟ کدبانو ... تو ماه اسفند مهمونی دادن .. خیلی خوبه .. فقط از کدبانوها بر میاد ... البته فک کنم خونه تکونی نداشته باشی .. تازه رفتین اونجا !؟ نه ؟؟ به سلامتی ..
سارایی ...................... چطوری ؟ یه خبری بده از خودتون .................
پرستو ........................................
عاطفه ....................
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
درسا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عیبی نداره در عوض یه شوهر خوب و یه دختر ناز و بلا داری .... خدا رو شکر ...

پرستو ............... پست تولدانه کجا بود ؟؟ میس کردم پستتو دربارش !!!!!!
کسی نیست ؟؟؟؟
شیوا کشتمت منم عکس میخوام ...... :((((((((((((((((((((((

چقدر ناز شده ماشالا این مهسا خوشگل من ...... ولی من عکس دوتا تون رو ندیدم

سانی چی شده ؟؟؟ خوب نیستی ؟؟؟؟ :*****

درسا عسیسممممم تک تکی ................. :*
یاد ضحی افتادم گفتم تک تک ..... دلم تنگ شد براش
مانلی جان خوبی ؟؟؟ سرت شلوغه ؟؟؟؟ خیلی امروز؟؟؟؟؟؟
سارایی
النازی
سمیه
زهرا همه خوبین ؟؟؟

مریم جان زوذ خوب شو و برگرد پیشمون ....
وای چقدر خوشحالم که به فکر م هستید مرسی مانلی دسست دردنکنه نه من هستم فقط اثاث کشی دارم یک خورده سختمه ولی خوب خونه جدید اینها خیلی خوبه
و اما شیوا عزیز زیارتا قبول زیارتا قبول مهسا حاج خانوم چیکارمی کنه به سلامتی ان شاءالله سفر تمتتع
درسا جان یکی یکدونه بود سخته من وشوهرم هم یکی یدونه هستیم یعنی یا 2 خواهر داریم یا 2 تابرادر ولی سخته
الان سرم خلوته !!!!!!!!!!!!!!!!!!! جااااااااااان ؟
تینا .. به سلامتی جا به جا شید ایشالا ... مبارکه خیلی خوبه که ....
http://ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=14222&PageNumber=1519

پست تولدانه !! (جای ضحی جان خالیه ها !!) خدا کنه ما رو یاد کنه !!

زری مامان و شادی ............. این پست اختصاصی ه شماست ....

پرستو ...................... من تا یه ربع دیگه هستم !!! شرمنده !