2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرستو ...................... شگفتا شگفتا ... !! خدا چقدر به همه ی ما نزدیکه و ما نمی دونیم ................ ... من باید برم.. بازم میام .. دیرتر ... آراد و ببوس .
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام دوباره
یوهوووووووووو بالون پرستو زردهههههههه... دلم برات تنگیده ... برای همصحبتی طولانی باهات .***

مانلی کارناوال این هفته است ... یعنی هفته پیش که رفتیم دماغمون سوخت و دست از پا درازتر برگشتیم ... آخه توی اینترنت که سرچ کردم دو جور اطلاعات هست . ظاهرا کمی تاریخها تغییر کرده بوده.

من و پادمیرا رفتیم استارت خونه تکونی رو زدیم ... از اتاق پادمیرا شروع کردم . همه از سخت ترین حا شروع می کنند من از ساده ترین . تموم شد به استثنا پنحره و بالکن که داره بارون میاد . اونو میگذارم واسه آخرها .

درسا اشکال نداره . ایشالا خدا یه دختر خوشمل یا پسر ناناز بهت میده و در عوض مانلی دیگه تنها نمیشه .***

تینا خونه نو مبارک . عالیه . برای سال جدید خونه جدید . ایشالا توش همش جشن و شادی باشه .

سلام.............خیلی وقته نیومدم واااااااااااای دلم تنگ شده براتون...
چه خبر؟ صفحات قبلی رو نخوندم اما از همین صفحه متوجه شدم شیوا جونم برگشته و ضحی جون رفته بسلامتی....

شیوا جون زیارت قبول... مهسا خوبه خوش گذشت؟ مارو دعا کردی خواهر؟ایشالا تمتع برین...
مانلی برستو ناهید تینا و بقیه خوبین؟ بچه ها همه خوبن؟

الناز خسته نباشی .... باریکلا به دختر خوب مامان
تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
سلام دوستان عزیز دلم مهسا جان ماشاالله مامانشو که فقط دستشو دیدم اگر اشتباه نکنم....
مانلی جان از تاریخهات ممنون پس بچّم میشه مهر ماهی‌ ....
بازم از تبریکاتون ممنون
.دیشب چشمتون روز بد نبینه دینا از بس غذا نمیخوره دو شیشه شیر بهش دادم اما بردمش رو تخت خودمون که بخوابونمش هی‌ گفت دلم درد گفتم بیا ماساژت بدم اومد از تخت بیاد پائین که بره بیرون بچّم من نفهمیدم چشه رو شونم گذشته بودم که اورد بالا بردمش تو حمام انقدر اورد بالا که نگو از شیر بوده دیگه دو تا پتو لباسا خودم روکش تشک همه رو در اوردیم ساعت چند دوازده و نیم شب بود دوباره از اول لباس بپوش رختخواب درست کن تا براش قصه گفتم خوابید حالا هم غذاش آماده بشه ببرمش حمام .شب هم که کلاس دارم
.مانلی حالم والا از غروب که میشه حالت تهوع پیدا میکنم و دیشب هم احساس خستگی‌ تو دست و پاهام داشتم .دیگه کلی‌ لباس و پتو هم دارم میشورم‌ای بابا سلام ناهید جان خونه جدید مبارک

man raftam
واى پرستو جونم الان صفحه اول رو دیدم ... معرکه شده ، دستت درد نکنه ... بوووووووووووس
شیرین جونم خوبى؟
بگردم دینا رو که دیشب اذیت شده... هنوز پست هارو کامل نخوندم ، از نى نى خبرى نشده؟
آراد هم 2 روزه شدید سرما خورده...
سلام
شیوا جون رسیدن بخیر....زیارتت قبول خانمی....وای چه ماه شده این عسلت ، مهسا خانم.....

برم بخونم اومدم....
برگشتم باید حداقل سه تا آنلاین داشته باشیم هااااا!!!!!!!!!

وای مهسا خاله من جیگرتو بخورم با این لپات و خنده قشنگت ...وای شیوا مرسی بغضم گرفت ...یاد سفر خودمون افتادم.دلم هوای اونجا رو کرد.خدا بازم قسمتمون کنه...

یاقوت جونم مرسی از احوال پرسیت ...راستش نه فرقی نکرده اون اوضاع پری...چاره نداره باید باهاش بسازم...

نغمه جونم مرسی برای آدرسایی که گذاشتی منم احتمالا یه سر برم شعبه تهرانپارسش ....مرسی

خب میبینم که کسی نیومده ....منم حسه هیچ کاری رو ندارم....همسری داره میره شمال باید جمع و جور کنم برم خونه بابام .....
کلی کار و خرید دارم برای عید ...گاز هم قراره برم بگیرم...اینو میبریم شمال ایشالا...

سارایی جون چطورید؟علی بهتره؟نیومدی امروز خواهر؟!جات خالیه

ناهید جونم خونه نو مبارک خسته نباشی ...جات خالی بود ...خوشحالم اومدی

تینا جون خسته نباشی با اسباب کشی ....خوبیش اینه کلااااااااا تغییر دکور دادی

شیرین جون ایشالا نینیت مهر ماهیه ...مثل من:)من 12 اکتبرم...