2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام...

وای چه روز خوبیه امروز...هووووووورا!!!!

شیرین جون..عزیزم، از صمیم قلب بهت تبریک میگم...خیلی‌ خوشحال شدم...انشا‌الله این دوران رو به راحتی‌ و با سلامتی‌ کامل سپری کنی‌ و یه فرشتهٔ کوچک قشنگ به این جمع اضافه کنی‌...بوووس هزار تا!!!

شیوا جونم، رسیدنت بخیر حج خانوم!!! زیارت قبول...
خوش به سعادتتون ، انشا‌الله این سفر بار‌ها قسمتتون بشه که به قول خودت آدم از این سفر سیر نمی‌شه... خدا رو شکر که مهسا خانمی کرده، خوب خانوم هم هست دیگه واقعا!! ببوس حاج خانوم کوچولوی عزیزمون رو..واقعا این روزها جات خیلی‌ خالی‌ بود، دلمون براتون تنگ شده بود...ممنون که یاد ما هم بودی دوست خوبم!!! خدا رو شکر که این آخری هم به خیر گذشته، حتما از شوق دیدن همسر عزیز، پات لغزیده و لیز خوردی!!!!

مریم جون، ناراحت شدم خیلی‌ برات..اما خدا رو شکر این بیماری خود به خود بر طرف می‌شه...فقط استراحت می‌خواد، جسمی‌ و ذهنی‌..برات از خدا آرامش می‌خوام...مواظب خودت و آقا کیارش باش...

پرستو.....خدا بگم چیکارت نکنه...از دست تو!!!

سمی جون...اشالله همیشه به خوشی‌ و سلامتی‌، براشون و براتون آرزوی سلامتی‌ و خوشبختی‌ می‌کنم....

الناز جونم، خدارو شکر که بهترین...این چسب دوقلو رو خوب گفتی‌ ها!!!

سارایی،مانلی، نغمه جون خوبین؟!!!
خسته نباشی‌ سارایی جون، امیدوارم علی‌ بهتر شده باشه....

عاطفه...خوبی‌؟!! گفتی‌ بعدی، گفتم انشالله خودت باشی‌.. اون مشکل نامنظمی پری برطرف شد؟!!!

ضحی...وووی...جات خیلی‌ خالیه!!!! :((((((((

سانی خوبی‌؟!!
پس دیگه باید کم کم بار سفر ببندی..چه تولد با صفایی بشه این ۲۶ اسفند..چشمتون به دیدار هم روشن باااااد... :)))))))))))))

سفر هم جاتون خالی‌ بود، گفتی‌ دریادی، بار اول که نه، بار چندم بود، ولی‌ همچنان از آب دریا و خیس شدن کنارش خوشش نیومد، از اینکه ماسه‌ها می‌چسبه کف پاش ناراحت می‌شه بچم!!! ولی‌ عید پارسال که رفته بودیم مالزی تو استخر کلی‌ شنا و آب بازی‌ کرد، اونجا کلی‌ کیف کرد...ولی‌ کیش هوا خنک بود نشد ببرمش استخر...

بقیه دوستان خوبم..امیدوارم همه خوب و خوش باشین....

شیوااااااااااااااااااااااا عزیزم. رسیدنت بخیر. زیارتت هزاران بار قبول. ایشالا بازم به این سفرهای خوب بری. واای قربون حاج خانوم مهسا برم که خانومه. ایشالا سرماخوردگیش هم بهتر میشه. ناراحت شدم شیوا خدا چه رحمی کرده و بخیر گذشته دم آخری. ممنون که به یادمون بودی و دعامون کردی. بووووووووس. تو این چند وقت جات خیلی خالی بود ولی خیالمون راحت بود که بهترین جا هستی. بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس.

آهان پرستو راستیی اون عکس آراد خیلی بامزه بود. منم تا حالا ندیده بودم. یه ایده خوشگل. تو بیمارستان هم به دست کوروش دستبند زده بودند هم به پاش. من اون دوتارو دارم. نافش رو هم دارم. اولین موها(کرک) هایی که از سرش میریخت و هم جمع کردم. اولین ناخنی هم گرفتم دارم. آهان یه چیز دیگه. حلقه ختنه اش و هم نگه داشتم... براش یادگاری...

پرستو همسرت بهتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم در حیطه بهترشدن حال همسر بهش گفتم که امسال کارگر نمیخواهیم و خودت باید تک تک دیوارهای خونه رو تمیز کنی. منم زیر بار کارگر نرفتم و حالا دیشب نصفی از سالن و دیوارشو تمیز کرده و امشب هم نصفی دیگه... میخوام بدونه که خونه کار داره و تمیز نگه داشتن خونه با بچه از اون بدتر و سخت تر... آخه همسری به شدتی تنبله که اگه براش چایی بریزی محاله لیوانشو بگیره دستش و ببره آشپزخانه...
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سلام ......... به به شیوا خوش اومدین بارها برید ایشالا شیرین بازم تبریک ..... مامانه دیگه منظور بدی نداشته که مطمینا ....... شادی ... چی بگم به تو اخه ? الان مثلا من یا پرستو یا ... بنویسیم ایا تو میای بخونی ? والا ! هر وقت نوشتم بهت یاداوری می کنم عزیزم .... درمورد پوشک و شیر هم برات نوشتیم ... ندیدی ? امان از سر شلوغ .... چشمک پرستو ..... اینقدرخندیدم از دست تو و تعریفات ....... و قول همسرت ... ای بابا با گوشی سختمه سر فرصت میم بازم فردا .... شیرین مراقب خودت باش ..... ضحی جات خالیه شیوا عروسی خوش بگذر ه عاطفه ممنون . فهمیدم کجا رو میگی ..... نغمه و سارایی یه خوره ادرسو واضح تر میگین منم برم ? ممنون الناز .... اسممو مامان اینا که می گن ولی همسر جان �ازالفاظ عشقولانه ایشششششششششش استفاده میکنه دختری هم یاد گرفته ..... چشمک
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام مانلی جونم رفتم مشماشو پیدا کردم الان تک تک آدرس هاشو برات مینویسم ببین کدوم نزدیکتر بهت هست. البته من شعبه های دیگشو نرفتم فقط گیشا رو رفتم.

گیشا-نبش کوچه چهارم

اکباتان-فاز1-خیابان مخابرات-سوپر7

جنت اباد جنوبی-مجتمع سمرقند.طبقه اول.راهروی سینما-شماره 15 و 18

خیابان سنایی-بالاتر از میدان سنایی-روبه روی بانک پاسارگاد-نبش خیابان 13-شماره 38

تهرانپارس-فلکه دوم-مجتمع تجاری پارسیان-طبقه اول-روبه روی پاناسونیک-شماره111

مانلی جان فکر کنم تنوع دخترونه اش بیشتر باشه اینجور که دقت کردم من...

بوووووووووووس برای خودت و مهنا
سارایی جونم ایشالا که دیگه هیچ وقت غم و ناراحتی نبینی. خیلی سختی کشیدی.بووووووووووووس. ممنونم خواهرم از راهنماییت خیلی به دل نشست. راستش بچه دوم و موکول کردم به 5 یا 6 سالگی کوروش. البته تا ببینم چی میشه شاید پشیمون شدم شایدم خدا مثل عیدی یه فینگیل و بدون برنامه بندازه تو دوووووووووومنم...

بووووووووووووس
سلام
صبح همگی بخیر
خوبید؟
امروز بالا دادن کرکره اینجا قسمت ما شده.
من الان از تمام بحث های شما پرت هستم. بنابراین ترجیح میدم زیاد حرف نزنم. فعلا می خونم تا ببینم کی به کیه و چی به چی بوده.
راستی سارایی ، حال مادر شوهرت چطوره؟ اونجا خیلی یادش بودم.
نکنه امروز تعطیله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا هیچ کس نمیاد؟؟
من رفتم کلی از صفحات تاپیک قبلی رو خوندم. دلیل کوچ رو فهمیدم. بعد کلی تاپیک گردی کردم. یک کم خونه رو گردگیری کردم. اتفاقی اومدم تو اتاق دیدم کامپیوتر روشنه ، صفحه رو رفرش کردم ، دیدم هنوز رو پست خودم هستم. بیدار شید دیگه تنبلااااااااااااااااااا... کجایید؟؟؟
تازه می خواستم اگه امروز دخترهای خوبی بودید براتون عکس هم بزارم. هم از خودم و هم از مهسا... ولی اینجور که پیداست امروز کسی قصد اومدن نداره... آهان یک عکس خفن هم از مهسا دارم که وقتی همتون بودید می زارم که بخندید و دلتون باز بشه
سلام به همگی
ای کدبانو . .... سحر خیز ... حاج خانوم ...... خوبی ؟ (چشمک) ... یه خورده سر مرا ! شلوغ شده آخر سالی !!! میان حالا کم کم بچه ها ... بالاخره برای آرایشگاه چی کار کردی ؟ امروز عروسیه کی رفتی آرایشگاه ؟؟؟ مهسا رو ببوس و عکسشو بذار لطفا !!!

نغمه خیلی خیلی خیلی ممنون . همون گیشا برام بهتره .... ممنون مهربون .

شیرین ........... بیست وپنج اکتبر میشه : 3 آبان ............. // ((بین چهار تا یازده اکتبر)) ..................... میشه 12 تا 19 مهر ..................
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سلام به همه دوستای خوبم.

سلام شیوا جون، رسیدن بخیر حاج خانوم . حاج خانوم کوچولوی ما چطوره؟ زیارت قبول. مهسا اذیت نشد؟ حتما عکس بزار.

شیریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــن جون، مبارکه عزیزم! دیگه فقط به فکر خودت و نی ین کوچولوت باش. جانم، آبجی دینا رو بگوووووووووو!

پرستو جان، یعنی من با خوندن متنهات واقعا انرژی میگیرم. خدا تو رو برا تاپیک ما و خانوادت حفظ کنه.