2777
2789
عاطفه .......... آفرین / خدا قوت ... ایشالا روزای خیلی خیلی خوبی رو توی این خونه ی تمیز ! و تغییر دکور داده بگذرونین ........ به قول سمی "دست آقا جوادم! درد نکنه!" کلی خندیدم !!!! یاسی رو ببوس . یه چی بپرسم ؟؟ برای یاسی از کجا لباس می خری ؟ هر بار از یه جا که خوشت بیاد یا از یه جای خاص ؟؟؟
آهان یه چی دیگه ! شماره پای مهنا !! یه جایی گیر کرده که هیچ جوره نمی تونم براش کفش بخرم .. نه این سایزه نه اون یکی ... این تنگه براش اون یکی گشاد !! چی کار کنم ؟؟؟؟ طفلی یه کتونی داره که الان فعلا اندازشه !! همش همونو می پوشه !!! اونم سایزش عجیب غریبه !!! یه ذره پا داره همش !! مورچه کوچولو !
پرستو ........................................................... خوب یواشکی همه کاراتو و خونه تکونیت رو کردیا !!! نگفته بودی کارگر داری و اومده و .... زرنگ و بلا ! هر وقت اومدی بگو ببینم پارکینگا هنوز خالین !؟ شلوغ پلوغه یا نه ؟ خلوت شده ؟؟؟ سال تحویل می ری ... پابوس آقا !!!؟؟؟؟ وای چقدر سخته نوشتن سکرت !!؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
آره! مانلی جون. خیلی سخته. خونه ما کوچیک نیست ولی همونطور گه گفتی بخاطر اینکه همه چیزای خطرناک و میزای وسط رو جمع کردم یه گوشه و دورشو چیز گذاشتم که آناهیتا نخوره بهش خیلی ظاهر خونه ناجوره!

مانلی جون مامان اینا هم دستبند دست من و خواهر و برادم رو نگه داشتن و من الان از ذاشتنش لذت میبرم.

منم دستبند آناهیتا و اولین لباسایی که تو بیمارستان پوشیده بود و گیره نافش و اولین موهاییش رو که کوتاه کردم و تو یه جعبه فانتزی گذاشتم همون موقع هم یه نامه با دست خط خودم با احساس اون موقع نوشم و گذاشتم داخلش و براش قایم کردم تا در جشن تولد شاید 18 سالگیش اگر زنده بودم بدم بهش. امروز چه احساسم یهو رقیق شد. دارم اشک میریزم.

پرستو با این عکست چه خاطراتی و برا ما زنده کردی خواهر. بوسسسسسسسسسسسسس.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. خوبید. دلم تنگ شده بود . ببخشید که نگرانتون کردم. حالم خیلی بد بود و هنوز هم خوب نشدم. یه بیماری عجیب غریب گرفنم. یه طرف صورتم فلج شده. ( فلج عصب بل). الان 10 روزه سر کار نرفنم. خیلی خیلی خودم و خانوادم داغون هستیم. البته الان خدا رو شکر بهنر شدم و کم کم دارم خوی میشم. لطفا برام دعا کنید. نمی تونم بخونم و بنویسم چون چشم چپم رو نمی نونم کامل ببندم و درد داره. لطفا برام دعا کنید. خیلی به دعاتون نیاز دارم.

میان آفتاب های همیشه زیبایی تو لنگری ست نگاه ات شکست ستمگری ست و چشمانت با من گفتند که فردا روز دیگریست...
زهرا ........... جانم چه با احساس !! اشک منم درآوردی ................ ایشالا 120 سال زنده و سلامت باشی بالای سرش ....
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
مریم ............................ الهی بمیرم .. نگران نباشی ها ... این یه بیماریه ویروسیه و بعد از طی مدتش خوب خوب میشه .. صبر کن و آروم باش ... الهی بمیرم ...
با اجازه
این ست دو تیکه کارترز مناسب برای 24 ماه که نو هست و تگش هم بهشه من برای دخترم گرفتم که بزرگه براش و نمیخوام نگه دارم قیمت 26000 تومان البته این ست همنوطور که تو عکس می بینین جوراب شلواریم داره منتها جورابش بنظرم تا 12 ماه بیشتر نمیخوره که اونم اگه کسی خواست می فروشم قیمت 7000
NadaPenny.com Free Image Hosting
در صورت تمایل میل بزنین

سانی فدات بشم . خوب شده خدارو شکر بچم .تاول داره هنوز ولی خوبه ....... دیشب به باباش میگفتم بچم مرده ... با اون اسفند دون
دیگه پسرم آب بندی شده....
فتوشاپم کجا بود الان مجبورم با فتوشاپ بردارمش :))))))

سلام..
مریم جون عزیزم خیلی ناراحت شدم ...زیاد نگران نباش استرس بدتر می کنه ..همین طور که بچه ها گفتن هر چی زودتر خوب می شی ..کیارش خوشگل رو ببوسسسسسسس.
من چرا انقدر بی سلیقم ...هیچ چی از شایان رو نگه نداشم ..دستبندش رو نگه داشته بودم که گم شد ..از این سن نمی شه چیزی براش نگه دارم ...چقدر شما رمانتیک هستید و من بی سلیقه ....
یاسمن دست اراد بهتر شده ؟؟؟؟؟ من هم دستم با روغن بدجوری سوخته بی احتیاطم دیگه ...
5 شنبه مهمون دارم ..همکارام برای عصرونه ..می خوام فلافل و سو جو درست کنم ..یه چیز راحت دیگه کسی سراغ نداره ....اون سالاد یونانی چی بود ..لینکش رو می زارید ...
سلام سمیه جون . عزیزم بهتری
سالاد یونانی راحت نیست ها ...... البته از نظر من ........
ولی من لینکشو ندارم مانلی جان حتمی داره میاد برات میزاره . ......
ولی با اینکه خیلی خوشمزه هست ولی خیلی دردسر داره ......
چرا سالاد ماکارونی درست نمیکنی .....
راحت ترو بی دردسره ؟؟؟

بچه ها من فکر نکنم دیگه آن بشم امروز همسری مریضه اومده خونه
فعلا بای
سلام سلام سلام
سمیه جون خوبی؟ سرحالی؟ به به چه خوب مهمون:)) من سالاد یونانی رو بلد نیستم وگرنه حتما برات رسپیشو میزاشتم.
همینا که میخوای بزاری که خیلی خوبه. انشالله که بهتون خوش بگزره جای ما رو هم خالی کن:)
مریم جون خیلی ناراحت شدم تو رو خدا مراقب خودت باش ماها انقدر حواسمونو جمع این فسقلیا کردیم که دیگه خودمونو فراموش کردیم.
زهرا جون چه با سلیقه خوش بحال آناهیتا با این مامان با سلیقش. ببوسش.
پرستوی قشنگم عاشقتم****
مانلی دوستم ***
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
ای روستایی .............. خوشا به حالت .... دوستت داریم ............. بیشتر بیا ... همسری چی شده ؟ سرماخورده ؟ یا همون درد دندون ؟؟؟ دندون خودت بهتره ؟؟؟ راستی روی شکم هم عجیبه ! ای بابا ! البته حق دارن اینقدر از این اتفاقا افتاد که .. باید یه جوری جلوشو بگیرن !!! عزیزم .. پیش مامانت بهترین جاست برای شما و مامانت (خدا رحمتش کنه) ... کار خوبی می کنی پس امسال هم میرین . فکر کنم 8 صبح باشه تحویل سال ... عزیزم ...
ولی چه مادر (زنی) بشی تو .. اوففففف از الان به فکر رکب به اون داماد ! بیچاره ای ... به مهنا بگم دم پر آوا نگرده !!! (چشمک)
(نگارنده پس از نوشتن و اصلاح جمله ی بالا !!‌ فوت شد!!) والا ! مادر شوهر / مادر زن / ـ عروس / داماد / ـ آوا مهنا آراد ! اوفففففففففففف ترکیدم (به قول خودت) ...
سمیه عزیزم .. هیچم سخت نیست . حتما همینو درست کن ... (چشمک) ... پرستو برای تعداد زیاد می خواسته پوستش کنده شده .فکر نکنم تو زیاد بخوای ؟؟ ها ؟؟؟ می گم بهت ............. سه تا سیب زمینی متوسط رو آب پز کن و نگینی خرد کن . بسته به ذائقه تون مقداری خیار شور هم نگینی خرد کن و بریز توش . (10 تا دونه متوسط خوبه) یه سینه مرغ هم بپز و مثل زمانی که الویه درست می کنی ریز کن و بریز توش . شوید تازه و پیازچه هم بگیر ... اونم بسته به خودت . حدود 200 الی 300 گرم مثلا ! قسمت سفید پیازچه و شوید رو هم خرد کن بریز توش . ماست خامه ای و سس مایونز و خامه .... ماست بیشتر بعد سس و کمتر از همه خامه بزن بهش و تموم ............... عالی می شه .اینم لینکش دوستم : http://mamisite.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=2055&sid=6682e0cd4af2de604f318220a26270a3

پرستو .. اون پست تولدانه رو کجا پیداش کردی ؟ می دونی کجاست ؟ بهم بگو می خوام برای زری جون (مامان صدرا) بذارم .............
واااااااااااااااااااااای شیرین جون تبریک تبریک هووووووووووووووووووورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
چه خوب چه عالی
یه نی نی چشم قشنگ دیگه
خیلی خیلی تبریک میگم

حالا با این اتفاق قشنگ دیگه هیچ جایی برا د ع و ا نمیمونه دیگه نه؟؟؟؟؟؟؟
میبوسمت عزیزم
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
2810