2777
2789
به همسری میگم سومین دوستم هم دوباره حامله شد ... میگه جو نگیرت تو هم بخوای هاااااااااااا

ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش

حالمو خوب نمیکنه چی بگم دلم خنک بشه
بعد هم غش کرده از خنده
ایشششششششششششششششش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرستو میبینی تو رو خدا...چه ازا که ندارن این آقایوون...همسر منو اگه ببینی چی میگی؟!!!!!!!!!!!!!
ماشالا اینقدرم به خودش میرسه/دوست دارم این اخلاقشو/خدا نکنه یه ذره موهاش ریزش پیدا کنه یا یه کم آبریزش بینی داشته باشه یا یه کم کمرش درد بگیره .....میره از بهترین دکترا وقت میگیره...مثل ما نیستن که خواهر ،اصلا به فکر خودمون نیستیم
عاطفه همسر ما هم دو مدل تونر داره واسه چهار لاخ موش
یکی رو شبها میزنه .. یکی رو صبحها

بعد میره زیر لوستر با موبایل از فرق سرش عکس میگیره .... یعنی ولو میشم از خنده وقتی میبینمش .....

خیلی خیلی خیلی به خودش میرسه

یک چی بگم بخندی

یک بار سرما خورده بود

پدر منو در آورد از بس آه و ناله میکرد
بعد 4 روز وشب که پرستاریشو کردم
در حالیکه از خشمممممم در حال انفجار بودم رفتم بالا سرش دستمو گذاشتم رو پیشونیش .... میگم عزیزم (ایش)
خوب شو دیگه ......

فکر میکنی چی میگه :
چشماش پر اشک شده
میگه خوب میشمممممم .. بهت قول میدم خوب بشممممممممم

هاج و واج مونده بودم چی بگم

:))))
نغمه جون سلام...خوبی؟ کوروش خوبه؟

بچه ها من باید برم،قراره بریم خونه عموم...تازه از مکه اومده داریم میریم دیدن ....دوست داشتم باشم و باهاتون بگپم ولی الان بابام میاد دنبالم

فعلا

بوووووس
واااااااااااااااااااااااای شیرین جون مبارکه. ایشالا به سلامتی. ووووووووووووووای یه کوچولوی دیگه مثل دینای خوشگل....

راستی یه سوال من چرا اینجوری فکر میکنم؟؟؟؟؟؟؟؟ که اگه بازم حامله بشم نمیتونم به کوروش برسم و از نظر عاطفی از دستش میدم؟؟؟؟؟؟ خلم مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سارایی جونم ممنون عزیز از مسیج های خوشگلت. بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس

سمی جون منم مثل خواهرت بودم. تو خونه میشستم و به مامان و بابام میگفتم که شماها برید من قبولتون دارم. فقط وسایل چوبیمو رفتم با محسن دیدم و بعدش با مامان رفتیم گرفتیم...

پرستو خدایی ایششششششششششششششششش گفتنت باحاله. اصلا من نوشته هاتو میخونم کلی انرژی میگیرم....

عاطفه جون محسن هم دقیقا مثل همسر شماست... پیش بهترین دکتر و 3 سوت استعلاجی و خوابیدن تا خوب بشه. حتی اگه دستش بریده باشه...

مریم جون برات خیلی ناراحت شدم نگران نباش زودی خوب میشه. خاله همسر هم اینجوری شده بود و الان خوب خوب شده.
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
وای پرستوووو یعنی خدا خیرت بده مردم از خنده الان یعنی غشمممممم!!!! آخی فکر کرده تو خیلی ناراحتی تو اون وضعیت میبینیش...دارم لنگشو خواهر ....ایشالا همیشه خوشبخت باشین
پرستو.......خندیدم از از قول دادن همسرت برا خوب شدن.....فیلم رمانتیکی بوده هاااااا..

نغمه به به.....سلام.

پرستو نوستراداموسم.........دیدی به سمی حرف نغمه را زدم اومد........وای از خودم متحیرم والا.

عاطفه....خوش بگذره..به سلامت............
برو عاطفه جون زیارتشون هم قبول باشه.

واااااااااااااای پرستو خیلی دوستت دارم. روزهایی که میام سایت و با شماها حرف میزنم اون روز تا شب شارژم. آخی پرستو فکر کرده که چقدر نگرانشی. حالا خوبه اینجوری ازت تشکر کرده. من چی بگم که مریض میشد مثل پروانه دورش میگشتم و اخرشم گفت که تو هیچ کاری برای من نکردی تو مدتی که مریض بودم. والا به خدا پدر و مادرش مریض میشدن آب پرتقال بگیر ببر بالا. فرنی درست کن براشون. آش و سوپ درست کن. ای بابا از بی انصافی ادم دلش میسوزه واگرنه از بنده خدا توقعی نیست شکر خدا خودم سلامتم و بچم سلامت و پدر و مادر و خواهر و دوستام. همین خودش شکر و سپاس داره
آی خونه دار و بچه دار از همسران جون دوست نگین که دلم خونه همسر اینجانب که خدا نکنه یه کوچولو یه چیش بشه منو دیوونه میکنه.
سارایی آره خیلی حس خوبیه منم خیلی دوست دارم راستی پرسیدی از با جناقا گوش شیطون کر فعلا که خوبن خوب شوشو که برادر زن نداره اینم که اولین و آخرین باجناقه دیگه باید خوب باشه باهاش:)
سارایی کار این دخترای ما رو انقدر سخت نکن بی رحم حداقل دو سه تا رو نشون میکردی اینهمه گزینه ردیف کردی که چیییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرستو به شوشو بگو انقدر فوفول بازی درنیار واسه یه دندون درد وگرنه .................... به سرنوشت شیرین دچار میشما:))))))))))

عاطفه گفتم نکنه نوشین کوشا کار داده دست خودش:)
قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد
آخه دل به دل راه داره سارایی جونم. پرررررررررررررستو نمیدونی این سارایی چه عزیزیه.... خدایی با اینکه بار اول بود دیدمش ولی اینقده به دلم نشسته و اینقده دوستش دارم که حد نداره. بی اغراق همتون و دوست دارم.
سمی شکر خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا که با هم خوبن و گوش شیطون کر.... والا ما هم یه خواهر بیشتر در دار دنیا نداریم... که اونم 20 سالشه... پریروز محسن داشت حرف بچه دوم میزد گفتم اصلا حرفشو نزد من دیگه بچه نمیخوام. خدا بهم قوت بده همین فسقل و خوب بزرگش کنم. گفت که کوروش نه دایی داره نه عمه و نه عمو. گفتم خاله که داره ایشالا بعدا ازدواج میکنه و صاحب بچه میشه بعد به من میگه باجناق فامیل نمیشه. از حالا داره شاخ بازی در میاره...

محسن چون خودش تک فرزنده خیلی صریح و رک گفت که تک فرزندی اصلا خوب نیست و بچه تنها میمونه و با کسی جز پدر و مادرش که سنشون زیاده دم خور میشه و این از نظر روانشناسی صحیح نیست. پریروز تو بفرمایید شام پسره گفت که یکی یکدونه خل و دیوونه. خندم گرفته بود محسن پرسید که چی گفت گفتم همچین حرفی زد و منم تصدیق کردم که جدی خل و دیوونه هستن و زدم به چاااک!!!!!!!!!!!!!!!
2810