2777
2789
درسا جونم سلام:)

نغمه آنیسا گوش شیطون کر خیلی بهتره. لبنیات که کامل میخوره، گوشت گاو هم همین. ماهی رو هم از یکی دو هفته پیش دارم بهش میدم. پسته که میخورد، بادومم دارم کم کم میدم. عسل هم شروع کردم براش. رب هم از پریروز دارم میدم ای بگی نگی مشکل داره باهاش که من به روی خودم نمیارم ببینم چطوری پیش میره. میوه هم دیگه هر چی دستم بیاد میچپونم توی دهنش البته نمیخوره و در حد یکی دو بند انگشت اگه موفق بشم میدمش (فقط موز نمیدم و توت فرنگی و کیوی و خربزه و اینجور میوه های تابلو)...کلن دیگه خیلی خیلی بهتره. شماها در چه حالین؟ اصلن میبریش دکتر و اینا برای آلرژیش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ســـــــــــــــــــــــــــانی

ســــــــــــــــــــــــــــــــــارایی

نغـــــــــــــــــــــــمه

این از اثرات آموزش پرستو .

سانی جون بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم

باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
گووووووووووووووووووووووووووووووووووووش شیطونه واقعا کر. خوب خداروشکر خوشحالم کردی.

راستش به کوروش تا به حال گوشت ندادم یعنی ترسیدم. بادوم که بهش حساسیتی نداشت ولی دوست هم نداره. پسته میخورد و حساسیت نداشته. لبنیات هم مثلا دیشب یه تیکه پر پنیر پیتزا خورده فعلا که خبری نیست... مثلا بیسکوییت پتی بور توش شیرخشک داره اونو میخوره و مسئله ای براش پیش نیمده. ولی من خودم ماست خوردم و بعدش شیر خورده کلی بالا آورده... کوروش موز میخورد و شکر خدا بهش آلرژی نداشت. کیوی و توت فرنگی و خربزه ندادم. ولی به طالبی و هندوانه حساسیت داره.
برای آلرژیش دیگه نبردیمش دکتر. البته الانم دیگه نمیبرمش مگر زمانی که مریض شده باشه.
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سارایی جونم اره عزیز از همون که واسه برداشتن عینکه. مامانم هم عمل کرده... اره خیلی سخت نیست عملش ولی خوب همسر بنده یه نموره جهود تشریف دارن و به خاطر بریدگی دست با چاقو استعلاجی میگیرن...ممنونم دوستم به خاطر دعات. ایشالا امسال سال خوبی باشه بی درد سر و بی کینه...
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سلام سلام سارایی خانوم خانوما
به جون خودم خانوم خانوما آخر عشق بود تو لغت نامه من به دل نگیری آجی خانوم خانوما
بعدشم ببین چقدر دوستت داشتم رفتم عکسشو برات گذاشتم . چون نه که به هر سوپری گفتم ماسکارپونه کج کج نگام کرد گفتم تو مثل من نشی شیک بری خودت برداری یه پوزخندم بزنی به قیافه شون

سانی خوبی ...... دلم تنگ شده بود برات
سانی جونم آهنگشو من دوست دارم وبرا همین پیشنهاد دادم چند روز دیگه یکی دیگه عوض کنه آهنگو اگه کسب عوض نکنه خوذم عوضش میکنم گفته باشم دوستان ..... اینجوری همش میشه من ها

زهرا جونم خوبی عزیزم امان ازاین باباهای بچه دوست ایشششش :*
درسا آی حال میکنم آی حال میکنم هستی
یادته اون موقع ها از همه دیر تر جنسیت نینیت معلوم شد

یم حس غریبی به من میگه اینترنتم تهشه اگه اینجوری شد تا وقتی وصل بشه که شاید یک روز باشه بدرود

سلام به همگی .............

پرستو . حست درست از آب در اومد ؟؟؟ قطع شدی ؟؟‌ خوبی ؟
شادی ...................... عیبی نداره . تحمل کن . مال سنشه !! اگه خونده باشی همه اینجا چند وقتی بود (یا هنوزم هست) که همینو می گن .. سمی و یاقوت و تینا و ... فعلا خلاص شدن !!!! (تا دومی !!!) چشمک
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
سانی خوبین ؟ یه بار برات نوشته بودم که به بر و بچی که نمیان اینجا !!! چطوری برای تولد بگیم ؟؟؟ (الی و مریم و ...) ... همونو می گی دیگه ؟؟ فکر نکنم ضحی محدودیتی داشته باشه ... (باا جازه ضحی) ... آخه چند نفر این ور اون ور آمار !! فرقی نداره اصولا ! نه ؟؟‌ ضحی ........ امروز یه سر میای دیگه ؟؟؟

زهرا خوبین ؟ از سر شلوغ نگو که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی این بستن همه ی پرونده ها تو اسفند !!! مکافاتیه ها !! ولی بازم خدا رو شکر ...............
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
2810