2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خدا رحم کرده بر آراد! منم از شعله های جلویی اصلن استفاده نمیکنم مگر اینکه آنیسا خواب باشه یا خودم مثل شیرررررر وایسم پای گاز نذارم به یک متریش هم نزدیک بشه. با این حال بازم سعی میکنم استفاده نکنم. خیلی خطرناکه.

یاسمن جونم کارتی که درست کردی معرکه شده محشره اصلن تکه. مرسی بوس بوس. بابت آهنگ هم ممنون هرچند نمیدونم چرا احساساتمو به غل غل ننداخت!
سارایی جونم و نگار جون متاسفم برای مشکل مادران شوی. خدا بهتون صبر بده و قوت و اجر. منم فکر میکنم روی باز و گشاده و پشت و پناه بودن بهترینه توی این موقعیت. من همیشه مامانم بهم میگه اول روی خوشتو حفظ کن بعدش کارای دیگه بکن. هزارتا کار هم ادم بکنه اما اخم و تخم کنه یا شب غرش رو به شوی بزنه انگار هیچ کاری نکرده.

سارایی منم نمیدونم چرا هربار تیرامیسو درست کردم خوشم نیومده. نمیدونم اصلن از چیزکیک هم خیلی خوشم نیومده. مال هرجایی و هر شکل و طعمی رو هم که امتحان کردم بازم خوش نیومده. فکر کنم کلن برمیگرده به طعم پنیر توی دسر که خوشم نمیاد ازش. اما کلن شیک و خوشگل میشه. من اما همونطور که گفتم از ترکیب طعم خامه و پنیر و نسکافه و بیسکوئیت/نون و اینا خوشم نیومد.
سلام سلام صبح بخیر...
سارااااااااااااااایی جونم صدام کردی؟؟
قربونت بله پارسال دسته جمعی رفته بودیم شمال. واااااای که چه روزهای بدی بود.هنوز تموم نشده البته امسال زیاد دل و دماغ ندارم نمیدونم چرا. دستم به کاری نمیره. حالا که فعلا همسر فیلشون یاد هندستون کرده و حتما حتما قبل از عید میخواد بره چشماش و عمل کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5شنبه هم وقت مشاوره داره... حالا نمیدونم منظورش از این قبل از عیدی چیه؟؟؟؟؟ شاید میخواد از این طریق آشتی کنیم. چی بگم؟؟؟؟!!!!!!!!!!

پرستو خدا چه رحمی کرد. منم از شعله های عقبی استفاده میکنم. مثلا دیروز داشتم سیب زمینی سرخ میکردم دیدم کوروش رفته صندلیشو آورد و گذاشت کنار گاز و از روش رفت بالا و ببینه روی گاز چه خبره؟؟؟؟ به قول تو باید خیلی خیلی مواظبشون باشیم 4 تا چشم هم کمه!!!!!! بوووس برای اراد شیطون....
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
نغمـــــــــــــــــه بپر بیا بغلم دلم تنگت شده خوبی؟ کوروش ملوسم چطوره؟ دندونای خرگوشیش خوبه؟ بوسش کن. شمام میاین تولد دیگه؟

راستی ضحی یک سوال: این تولده اعلان عمومیه دیگه؟ یعنی به بقیه دوستان که نمیان سایت هم بگیم موضوع رو؟ از نظر محدودیت جا و سایر مسایل صاحبخونه گری عرض کردم:)
قربونت برم دل منم برات تنگ شده بود. قربونت تو خوبی؟ آنیسا ی جیگر خوبه؟ کوروشم خوبه و شکر خدا همچنان با دندونهای خرگوشی از هم فاصله دارش میپلکه و چیز گاز میزنه!!! ولی همچنان طبق عادت گذشته اش با دندون کرسی چیز گاز میزنه و میخوره. نمیدونم یا نمیدونه یا میترسه یا طرز استفاده از دندون جلویی هاشو بلد نیست. فقط مورد استفاده اش جهت حرص دادن منه!!!!! قبلا با مکافات براش مسواک میزدم ولی گوش شیطونه کر الان دیگه عادت کرده. راستی سانی حساسیت آنیسا در چه حاله؟ بهتر شده؟؟؟؟؟
بله حتما حتما میام .دلم براتون تنگ شده.
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
سانی جون.....حرف مامانت کاملاااااا درسته.انشاله منم همینطور بشم.فعلا که این چهار ماهه همینطور بوده،شکر خدا......چیزی هم بوده،خودم با خودم حل کردم،به همسرم اصلاا حرفی نزدم که برنجونمش تو این وضعیت قرمز.
شیوا هم باید اومده باشه امروز احتمالااااااااااا.یا نهایتا فردا.

نغمه اره یادمه چه مشکلاتی پیش اومد....انشاله این سال که کدورت و سختی بود،سال دیگه صلح و دوستی و صمیمیت باشه.بذار محسن خان بره عمل کنه....اگه عین عملهای رایج برای برداشتن عینک باشه،کاری نداره که!منم عمل کردم،فرداش رفتم ددر دودور........
اگه دیدی بستر آماده وفراهمه برای رفع دلخوری هاااااااا تو مانع نشو.باور کن تو یه خونه کدورت داشتن وقهر بودن سخته.حتی اگه میتونی خودت بستر سازی کن..........اما رابطه برقرار شد،ایندفعه دقت بیشتری کن.البته نه اینکه رو کارهاشون.بلکه به قول مانلی........نبینی اون چیزهای بد را.
من برات آرزو میکنم....سال پیش رو...سال رفع کدورتها باشه.خیلی خیلی خیلی از این مقوله بیزارم.....اگرم پیش اومده برام....غالباااااااااااا خودم اقدام کردم...اما برای رضای خدا که جوابش را هم گرفتم.
نغمه یادت نره.
2810