2777
2789
نغمه .......... نوشتی "مش پلنگ" کلی خوشم اومد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

درسا .... یعنی مهنا گاها روزها 5 به بعد می خوابه !! اما دوشنبه ها !!‌ همیشه راس 3 و نیم چهار خوابه !! راستش می دونم اگه بیارمش (همون تو خواب) و بیدار بشه ... خوش اخلاقه و خیلی هم خوشش میاد و ... اما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دلم می سوزه !! موندم !! چی کار کنم ؟ بذارم برای کلاسای خودش که بعد از عید شروع میشه یهو ... موندم !! خودمم !

الناز .................... امروز م نمیای ! همسری خونست ؟ بهترین ؟
ناهید ................ بابا یه کافی نت برو (برای ما!) ... به یادتم .
شیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوا و مهســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــای عزیزم ... رسیدن بخیر !!! خوب بود همه چی به لطف خدا ؟؟؟‌
مریم کیارش !! خوبین ؟
رزا ؟ ... نگران شدم که !‌نکنه رفتی ابروها رو صفا دادی !!! دزدیدنت !!؟؟‌(چشمک) . به یادتم
زری .............. از ماجراهای تولد با خبر شدی ؟ میای ؟؟؟
عاطفه .. خدا قوت
سارایی .................. دکوجی ؟ (به قول پرستو!)
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
کوثــــــــــــــــــــــــر ............. یهو یادت افتادم !! خوبین ؟
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
صبح به خیر
خوبین؟!
گفتم که... نمیشه نیام که. عاشقتونم خب. دلم تنگ میشه واستون. :*

سانی جان، آماری که من دارم با احتساب الی و مریم کیان هست. یعنی کلن فرض کرده ام میان. خبر رسانیش رو فقط یکی به عهده بگیره دیگه. :)

در مورد ظرف و ظروف... مرسی از همه داوطلبین گرامی. من که رفتم. خودتون با بقیه پیشکسوتا و ستاد تولدی ها و دوستان دیگه هماهنگ بشین، یکی تون (یا شاید هم هر دو تون؟ مثلن قرار بذارین و با هم برین واسه خریدش که انتخابش هم آسونتر باشه؟) مسوول بشه. :)))))))))))
رنگای تولد رو که میدونین (آبی و صورتی و سبز)، ترجیحن هماهنگی داشته باشه یه ذره. همین.
تعدادش رو هم دوستان بگن دیگه....
فکر کنم بشقاب و پیشدستی هر کدوم 40 تا کافیه... لیوان فقط شاید باید بیشتر خرید... هوم؟!

دیگه چیا بود؟!
راستی... اسکار مون هم مبارک.
دل آدم قیلی ویلی میرود از خوشی! :)

مانلی... پریشب رفته بودیم تیرازه... همش به یاد تو و مهنا بودم. دو تا مغازه بودن که کل ویترین شون هلو کیتی بود. :)

یه چیز بامزه...
از سینا می پرسیم کجا می خوای بری؟ میگه "مکه... ایشالا" یا "ایشالا مکه" :)))))
بعد بهش می گیم اونجا چه جوری حرف میزنن؟! شروع میکنه با گفتن حروف حلقی، ادای عربی حرف زدن در میاره! :دی
سلام دوستان خوبم...

ایشالله که همتون خوبین..:)))))))

ما هم خوبیم، خدا رو شکر...سفر خیلی‌ خوب بود، دیشب برگشتیم.... هوای عالی، آسمون آبی‌، دریا آروم...جاتون خیلی‌ خالی‌ بود..یه کم حال و هوامون عوض شد..به فاطمه هم خیلی‌ خوش گذشت..از بدو بدو تو لابی هتل و پارک تا دیدن آکواریم و تاب بازی...ولی‌ از دریا و آب بازی خوشش نیومد..میرفت کنار آب وای میستاد وقتی‌ موج می‌اومد میگفت" آب، نیا!!!!"..چه دختر شجاعی دارم من!!!

اومدم زود فقط با ضحی جونم خداحافظی کنم...سفرت بی‌ خطر و پر بار، بهتون همه جوره خوش بگذره ایشالله.. همه بچه‌های اینجا ، و ما ۴ تا!!! رو از دعا فراموش نکن... دلمون برات تنگ میشه، مواظب خودتون باش...بووووس!!!

برم بخونم و دوباره بیام....
وای پرستو چه خوب یادته.من و بردی به اون روزا.چقدر دلمون میخواست زودتر بفهمیم این فینگیل ها چی هستن؟

چه حسی داشتیم وقتی تو سونو بهمون نشونشون میدادن

چقدر روزا تند تند دارن پشت سر هم میان و میرن و برامون همه چی رو تبدیل به خاطره میکنن.

ضحی جون زیارتت پیش پیش قبول باشه . هر وقت اونجا تو هر لحظه چشمت به سینا افتاد یاد

فرشته کوچولوهای اینجا بی افت و برای سلامتیشون یه عالمه دعا کن .( اینجوری گفتم که همش دعا کنی

چون سینا همش جلو چشمته دیگه) چشـــــــــــــمک

امیدوارم به سلامتی بری و بیای و پسرک نهایت همکاری رو باهات بکنه.

مانلی جونم مهنای جیگر رو ببوس که دوشنبه ها سر ساعت 4 خوابه.

زیاد فکرش رو نکن . کلاس ترم سومشون تموم شد. کلا تا بعد از تعطیلات عید کلاس هاشون تعطیل شد.

همین الان داشتم باهاشون حرف میزدم.گفتن برای بعد از عید باهاتون برای شروع کلاس های جدید تماس میگیریم.

فرشته کوچولو
باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
اونقدر حس غرور دارم واسه جدایی نادر از سیمین
و اونقدر برام جالبه چرا بعضی ها میگن این فیلم با نشون دادن ایران سیاه برنده شد ؟؟؟!!!!!!
کجای ایران سیاه بود وقتی نادر گفت :اون یادش رفته من پسرشم من که یادمه اون بابامه

ولش .... خدا چشم دیدن بده .... همیشه این دعامه
خدایا به منم چشم دیدن خوشی دیگران .. خوشبختی دیگران را بده

خوب خوب خوب من هنوز دارم بیاین این آخرین جرعه ها رو هم اینجا بنوشم و مست از صحبت کردن با شما برم بکارهام برسم
:)
یاقوت جان سلام خوش گذشت بعد تو میشه رفت کیش یا مغازه ها جنس ندارن؟؟؟؟

درسا خیلی چیزها یادمه عزیزم ولی میترسم بگم .. مثل اون روز فائزه کنف بشم بگه من نبودم که ..... :)))

ضحی التماس دعای مخصوص ایشالا مکه بحتون خوش بگذرح با حروف حلقی بخون ببوسش ببوسش ببوسش
عاشقشم

شیواااااااااااااا خوش آمدی سعیکم مقبول !!!!!!!!! درسته اگه اشتباه بود بگین ها

مانلی خوبی ....... دکوجی گفتی خواستم بوست کنم یادم اومد بوس دوست نداری اییییییشششش
بغلت میکنم :*
آخ آخ سینا ، بخورمت من با اون ایشالا گفتنت...فاطمه هم وقتی‌ از باباش می‌پرسم و نیست, میگه" بابا ایشالا امروز میاد!!!"...

در مورد ظرف و ظروف هم نگران نباش...یه کاریش می‌کنیم...راستی‌ بابت شکوفه هم ممنون، میلت رسید ...دستت درد نکنه...

پرستو جون، از تو هم ممنون بابت عکسها، میدونم خیلی‌ زحمت کشیدی گلم..
والا ما یک 2 ساعتی‌ رفتیم یه بازار که گفته بودن" مادر کر" داره..والا دست از پا درازتر برگشتیم..!!! همه قیمتها افتضاح بالا بود..درست 2تا 3برابر قیمتهای مکه که 3 ماه پیش رفته بودم..دلم سوخت برای اون هایی که میخوان سیسمونی بخرن..خدا کمکشون کنه!!!
مسئلتا :

سورمه ای جزو طیف آبی به حساب میاد یا بفکر یه چیز دیگه باشم ؟؟؟؟؟؟

دیروز یک نکته از مباحث تولد دنبالش بودم شرحه شرحه شدم تا تونستم پیداش کنم
پیشنهاد میدم یکی که نوشته های جامع و کامل ضحی رو بیاره صفحه اول اینجا بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟

خب خدا رو شکر یاقوت ................ خوشحالم براتون .. برای 4 تاتون !!!!‌ بوس بوس

پرستو .............. حالا بعد از شش هفت ماه ! یه بوس رو هستم !!! هر روز هر روز دوست ندارم !!!! (چشمک)

ضحی ...................... ایشالا ؟ می خواین بری مکه ؟؟؟ به سلامتی ...
آره منم رفتم تیراژه دیدمش .... ممنون یاد ما بودی ................
آره پرستو ....... سخت نگیر .. سرمه ای خوبه ... نازنین پسر سفید و بلورت سورمه ای هم بپوشه .. به به چه شود ... بوس بوس !! خودت بیار خب ... ضحی شاید دیگه نیاد .......... همین عکسایی که تو این کارتست رو برای یاقوت میل کردی ؟ ممنون عزیزانم ....
یاقوت ............. تو بگو چی ارزون نیست ؟؟ حال و اوضاع خودت ... خوبه ؟ نی نی عسل تو راه چطوره ؟ فاطمه شیرین زبون خوبه به لطف خدا ؟؟؟
راستی پرستو ........... مگنت های منم اومد . عالی ........... اندازه اش بزرگ هست ! اما روی یخچال ... بدک نیست . نه ؟؟
می خوای چی کار ؟ هفت تیر و جمهوری ؟ رو ؟؟‌ بابا چی تو سرته ؟؟ بستگی داره که چه موقعی از روز باشه ؟ دم عید باشه یا نه ؟ با ماشین خودت یا اتوبوس خط ویژه ؟؟ مترو یا پیاده ؟؟‌ خیلی فرق دارن خو !!!!!!(چشمک) ... خیلی دور هم تعاریف مختلفی داره !! آخه .................. شاید تو بدترین حالت یک ساعت ! به نظر من خوبه ... از نظر خواهرت خیلی دوره ! چی بگم !!؟؟؟ تازه جمهوری یه خیابونه درازه !!‌و میدون جمهوری هم داریم !!! کدوم منظورته ؟؟؟
اتفاقا یا بوس نمی کنم و نمی دم !!! یا اگه بکنم و بدم !!! باید لب و لپ حتما تماس داشته باشن !! در غیر این صورت احساس بدی بهم دست می ده و دفعه ی بعد حتی اگه ده سال هم گذشته باشه .. طرفش هم نمی رم !!! پررووووووووووووو !!! (چشمک) بوس بوس
آره عزیزم همین ها رو فرستادم به سلیقه من مهنا اینش معرکه بود در کنار بقیه معرکه هاش خواستی عوضش کن

آخه ستاد تولد داریم خوب نیست من تو هر کاری سرک بکشم ........ .......................... ........ .............

راجع به مگنت هم آره واقعا خوبه منم کلی ذوقشو دارم ولی من فکر میکنم یک هوا کوچیک تر بهتر بود اینجوری خیلی شبیه عکس که خودمون زده باشیم
منظورم یک سایز غیر استاندارد بود هر چند من جمعشون کردم آراد نمیزاره بچسبونم یخچال
کسی که میاد میزارم
2810