2777
2789
درسا جونم دیدی ؟؟؟ :*

سلام ضحی جون . خوبی؟؟؟؟ نزدیکای سفرته ایشالا
ببوسششششششششش زیاد و کشدار

نغمه خوبی؟؟؟؟ خیلی وقته میخوام یک سوال ازت بپرسم میترسم نارحت بشی
همه چی ارومه؟؟؟ با اونا رو نمیگم ها با همسرت ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییییییییییییییی چه خبره مرسی بچه ها، تاپیک رو سبک کردین....اینطوری بهتر شد فک کنم....
اما دلم واسه بچه هایی که پرستو جون گفته بود سبز وااااااقعا تنگ می شه کاش اونا هم مثل من بیان دیگه!!!

شیرین جون الان اولین باری هست که به پوشک گرفتن علی فک می کنم ممنون از پستت... خیلی خوب بود.. امیدوارم بتونم عملی کنم..

از خودم بگم که به لطف خدا دفاع کردم و خان آخر هستم. دنبال مقاله و مستندات پایان نامه هستم که صبر ایوب می خواد اونم! علی هم خوبه .
ان مع العسر یسرا، فان مع العسر یسرا
پرستو ....................... عالیه .. پیشنهادت هم خوبه ! اما من بلد نیستم ! خیلی سخته ؟؟؟‌ بهم یاد می دی موقعش که شد .. ولی حس دیشبت چه باحال بوده ها !! (چشمک) ... چی شده بود ... به به ....

این آهنگ ... همیشه تو ماشین خاله جون مهنا هست ! و مهنا و خاله اش ! بهش خیلی وابسته هستن !!‌ (چشمک) یعنی اول می شینن / دوم کمربند ! سوم این آهنگ ... بعد بقیه فعالیتهای مقتضی !!!! بعله !

"اون گوشه از قلبم .......... که ......... با تو آروم شد ..................... "

عکس آراد و گذاشتی و تموم ................. ؟؟ بازم ممنون خیلی قشنگه ....
تربچه .............. خوبین ؟
ضحی ..................... سینا رو بچلون ... جانم ............ "ایشالا!" /
عکس آنیسا و باران رو خیلی دوست دارم "خرگوش های کوچولو!" !!! بوس بوس
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
http://music.avazak.ir/

.این آهنگ خیلی من و آراد دوسش داریم یعنی اگه نزدیکهای بیدار شدنش باشه اینو بزارم بیدار میشه خوش اخلاقققققق

ممنون بچه ها ...

مانلی جونم کاری نداره وارد این سایت بشو ..
کد آهنگی رو که میخوای انتخاب کن ..... تو همون صفحه اجرا میشه .... و میخونه
بعد اون کد رو اینجا کپی کن .......
پرستو ................ از دل گرفتگی نگو که !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دل من گرفته اساسی @@ نمی دونم پیش ‍ ! یا پس ! از قاعدگیه ! مال کلا پریود نشدنه !! مال حال و هوای اسفنده !؟ مال ته ساله ! ماله هواست ؟ ماله آبه ؟؟ ماله چیه نمی دونم ولی گرفته بدجور لامصب !!! هنوزم دلم یه تنوع می خواد ! سفر ...

یاقوت اومدی ؟ خوش گذشت ؟ خوش به حالت !

کار دارم . اگه شد بازم میام !
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
مال اسفنده دوستم .. ماله این ماهه کوتاه ...... ماله این هوا
اسفند و دوست دارم و دوست ندارم
یک حس عجیبی به اسفند دارم
دلت نگیره دوستم .....
منم دلم سفر میخواد ......
تو هم کارت زیاده ..
خوب میشی ... تو خیلی خیلی مقاوم تر از اینی که یک دل گرفتگی حالتو بد کنه
بیا بغلممممممممم :*****

پرستووو.... عالیه. عالیه. عالیه... عکسا... موزیک...
تا شب هم بگم عالیه کمه.
مرسی.
"حال"م خوب شد. عاشق این آهنگم. ازش خسته نمی شم.
اما اون پیشنهادت هم مثل همه پیشنهاد ها و کارای دیگه ت عاااااالیه. این که هر چند وقت یه موسیقی جدید داشته باشیم... ممممم.
درجه یکی دوستم. :* :* :*

اینقدر کار دارم نمی دونم از کجا شروع کنم... سه شنبه ظهر قرار بریم "ایشالا". :)
ووووی... الان که گفتم استرسی شدم. هیچ کاری نکردم. سر خوش و بی خیال که منم. :)

مانلی خوبی؟ :*

سارایی؟ چشمت رو عمل کردی؟! اوهوم؟! یا اشتباه خوندم از هولم؟!
خوبی؟ خوبین؟!

یاقوت جونم سفر خوب بود؟ خوش گذشت؟

به به... تربچه خانوم. مبارک باشه دفاعت. به سلامتی. :)

بوس واسه زهرا و درسا:*

بقیه خوبین همه؟! :*
ممنون پرستو ................ ممنون ضحی ...

سه شنبه ظهر ؟ می رین به امید خدا ؟ خوش به حالتون ...
چی کار داری مگه ؟؟‌ کمکی از من بر میاد ؟ چند روزه است ؟ یعنی کی برمی گردی ؟
اوففففففففففف چقدر سوال دارم ؟!
اینجا رو که نمی بندم ............. ! هی می رم و میام ! کی بشه که باز نت مو قطع کنن خدا می دونه !!؟؟ ای بابا ! "سینا" !
نوشین خوبین ؟
رزا ..
عاطفه ..
چطورین ؟

پرستوووووووووووووووووو ممنونم ازت مرسی.بووووووووووس بابت آهنگ هم ممنون(فقط اگه ناراحت نمیشی یه خواهش کنم؟؟؟ میشه سایز شکوفه هارو کوچیک تر کنی که عکس همه بچه ها تونش معلوم بشه

ببخشید اینقدر پررووو هستم

ناراحت چراااااااااااااااااااااااا مگه سوال بدیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گوش شیطونه کر و شکر خدا بهتریم. یعنی دارم سعی میکنم به اعصابم مسلط باشم و یه جورایی فولادیش کنم!!!!!! همچنان بعضی ها کرم هاشونو میریزن و به این نتیجه رسیدم که جز کوته فکری و تنگ نظری و حسادت چیز دیگه ای نیست... به خدا حساااااااااااااااااااادت و راست میگم... همسر هم همچنان گاهی اذیت میکنه و از شرایط به نحو احسند سواستفاده میکنه منم عصبانی میشم و سعی میکنم با ارامش حرفامو بهش بزنم...
اگر مادرش میخواد که زندگی ما میدون جنگ باشه... برنده این میدون منم.اینو مطمئن هستم...
خدایا بابت داشته ها و نداشته هایم شکر...
پرستو فکر کنم منظور نغمه تو این سایت .

چون برای منم کامل تو سایت باز نمیشه و وقتی کپی میکنم جای دیگه کامل باز میشه.

فکر کنم منظورش این بود که تو صفحه اول اینجا سایزش رو کوچیک کنی که کاملا باز بشه .

مثلا من تو عکس اولی اصلا مانلی رو نمیبینم ولی وقتی کپی میکنم درست میشه .

پرستوووووووووووووووو به قول مانلی ترو دوست دالممممممممم
باد ورق های شعرم را با خود برد...

فردا تمام شهر عاشقت میشوند
2810