سلام
ظهر آدینه تون به خیر
شیرین ببخشید اگه منم جوابتو ندادم . راستش خودم هم می دونم که خیلی از پستها رو میس می کنم اما خوب واقعا گاهی یادم می ره و فقط هم وقتی می تونم بیام که پادمیرا خواب باشه اونقدر هم تند تند می خونم و می نویسم که خدا می دونه . بعد یکی یکی یادم میاد که ای بابا راجع به فلان چیز هیچی ننوشتم ها اما بازم بار بعد یادم میره . در جهت باقلوا بودن دختر منم بگم که حرفهای سانی رو شنیدی ؟ یه کم کمرنگ ترش کن می شه پادمیرا ... خوابش که همه می دونید دیگه ... بارها اینجا غر زدم . غذاش خوب بود که الان دیگه اونم خوب نیست . گاهی خوبه گاهی نه ... البته الان بیشتر از دو هفته ای هست که سرماخورده ها . چسب دوقلو هم کاملا مناسبشه . حتی اکثر وقتها باباش رو هم قبول نداره . به خدا دیگه خسته شدم . دلم یه استراحت درست و حسابی می خواد .پوففففففففففففففف. در مورد تنبیه نمی دونم منظورت چیه ؟ خوب ما یه سری قوانین داریم که باید اونو اجرا کنه . البته گاهی هم بنا به شرایط خیلی خاص ممکنه نقض بشه . اما به جز چیزهایی که واقعا ضروریه فکر نکنم خیلی سخت گیری لازم باشه . مثلا می تونی برای تنبیه از تایم اوت استفاده کنی . بستگی به موقعیت داره . یه تنبیه خیلی خیلی بد برای پادمیرا اینه که ازش ناراحت بشم و کم محلش کنم . البته به ندرت از این مورد استفاده می کنم اگه واقعا نیاز باشه .
شادی بعلههههههههههههه یاقوت یه نی نی خوشگل داره توی شکمش .
برای از پوشک گیرون هم ما فعلا هیـــــــــــــــــــچ کاری نکردیم . حتی بهش هم فکر نکردم . شرمنده.
سانی به خدا من که همش دعات می کنم . باور کن اینجا عالیه . فکر می کنم نظر همه یا حداقل اکثرا هم همینطوره . فقط گاهی ادمها دلشون از زمین و زمان می گیره دیگه . ضحی خیلی قشنگ نوشته بود .
خستگیتو درک می کنم . و واقعا امیدوارم خواب و خوراک و رفتار بچه هامون زودتر باقلوایی بشه .
نگار به یادتم .
پرستو دوستت دارم .
سارایی بوس بوس . امیر چطوره ؟ مادر همسری چی ؟ خودت خوبی ؟
مانلی بازم خوبه که اومدی . اینجا وقتی میای حس خوبی می ده .
زهرا خیلی خانومی ها . کاش بتونم یه روزی ببینمت.
شیوا جات خالیه . خوش باشی .
ضحی وای خدای من چیزی نمونده ها :))))) راستی یه کم خودتو تقویت کن دختر خوب .
عاطفه خوبی ؟ یاسی خوبه ؟
نوشین خیلی وقته نیومده . کجایی ؟
پرستو راستی فر میخوای بکنی جدی ؟ خیلی خوبه . مبارک باشه .
ناهید دلم واست تنگ شده . خوب شد که اومدی یه کوجولو .
نغمه هم که رفت حاجی حاجی مکه . بابا کجایی ؟ کوروش خوبه ؟
مریم کیارش کاش می تونستی بیای خبر از خودت بدی .
سمی مرسی بابت عکس . باران تو مــــــــــــــــــــاهی . بوس بوس