اول اینو بگم ؟؟؟ بچه ها ... منو حلال کنین !!! والا ! چون .... ...... چی بگم ؟ راستش خیلی احساساتی با این قضیه برخورد نکردم چون واقعا دسترسی به اینجا برام سخت شده بود (نمی دونم ربطی داره یا نه!) ولی خب نظر همه قابل احترامه .. من هم به نوبه ی خودم از همه دوستای عزیزم معذرت می خوام ............ منم یکی از پیشنهاد دهندگان ! این تغییر بودم . ببخشید ....... ولی جمله ی رزا !! منو برد جاهایی که نباید برم !! منو برد به ............... "به یاد همه اون چیزها و اون کسایی افتادم تو زندگی که تا میای دل ببندی ... باید دل بکنی.." بعله ............. شایدم چون از این دل کندن ها زیاد داشتم !!! این یکی برام قابل هضم بود !!! ...........
فکر کنم نگار بتونه کمک خوبی به همه مون ! کنه .. آخه یادمه هی می گفت که من صفحاتی که نخوندم رو سیو می کنم و می برم تو وقتایی که آزاد ترم (تو خونه) می خونم !! بهمون بگه چطوری ؟؟ خب کاری نداره حتما دیگه !!! .............. نگــــــــــــــــــــــار بدو کمک کن..
بعد هم شیرین منم خواستم بهت بگم که فعلا چیزی به نام تنبیه برای این سن فکر کنم تعریف نشده باشه ... الان درسته که خیلی چیزها رو متوجه می شن اما چون هنوز کامل (کامل) نمی تونن ارتباط با ما برقرار کنن ... فکر کنم تنبیه فعلا جایز نیست . مگر در حد همون بی اعتنایی که اونم برای خود ما باید حتما حتما محدودیت زمانی (زیر یه دقیقه) داشته باشه .. چون تمام کارای ما رو دارن با تقلید تکرار می کنن ... زیاد درست نیست . که دیدم سارایی هم نوشته روانپزشک و اینا ... دیگه خیالم راحت شد که خیلی اشتباه نمی کنم .... یه چیزم هست ، درسته که الان موقعیت فرق کرده و جامعه و پیشرفت هاش و دور ه و زمونه و .. کلا اخلاق بچه ها و مادر پدرا و .... عوض شده اما خب خود من (بهتره بگم ما!) همیشه اون حدیث پیامبر (ص) رو برای خودمون تکرار می کنیم .... "بچه تا هفت سال فقط باید بازی کنه " ... این تحریف نشده ها توسط من / من فقط کاملش یادم نیست و خواستم منظورمو بگم .... اینم می دونم که تربیت بچه از خود بچه عزیزتره ... اما .... واژه ی تنبیه برای زیر هفت سال ! معنا نداره .. وقتی میشه همه چی رو با بازی و شوخی و ببخشید همون دلقک بازی و اینا بهشون یاد داد و ازشون خواست .... خب تنبیه چرا ؟؟ بهتره بگیم توضیح ! نه ؟ این نظره منه و نظر همه تون برام قابل احترامه ...
شادی ............ درسته که نمیای بخونی !!!! این همه برات جواب نوشتیم !!! یا اگرم بیای پست رفته تو صفحه های قبل و ... ولی خب .... من کمکی نمی تونم کنم بهت چون هنوز اقدامی نکردم در این مورد !!! فکر کنم پست شیرین عالی بود ! (ممنون شیرین عزیزم) و اینکه قبلا هم سارایی و مریم کیارش و شیوا و... تجربه هاشونو نوشته بودن . کار سختی نیست . موفق باشین ... گفتم شیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوا ... اگه اومدین یه خبر کوچولو از خودتون بده .. امیدوارم خوب خوب باشین و حسابی "حال" کرده باشین .............. مهسا عسلمو ببوس
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)