2777
2789
آره خوب یه کم سخته....ولی الان که ارتباط ها خیلی نیست و اگرم باشه من با همشون خوب و خوشم خدا رو شکر.
به قول قدیمیا "خدا پای شیطونو بشکنه"...منم از خدا خیلی کمک خواستم و خدا هم خیلی بهم لطف کرده تا الان....خدایا شکرت
در ضمن ما کوچیک شما هم هستیم!!!
برو بخواب عزیزم.....خسته ای

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. این شعر رو خوندم و خیلی به دلم نشست. تقدیم به همه دوستای خوبم؛ گر گرفته از گرمای خاکستر سوزان آرزوهای دور و دارزشان... :

در جواب دخترم که پرسید:" چرا مرا به دنیا آوردی؟ "

زیرا سال های جنگ بود

و من نیازمند عشق بودم

برای چشیدن طعم آرامش.

زیرا بالای سی سال داشتم

و می ترسیدم از پژمردن

پیش از شکفتن و غنچه دادن.

زیرا طلاق واژه ای ست

تنها برای مرد و زن

نه برای مادر و فرزند.

زیرا تو هرگز نمی توانی بگویی:

"مادر سابق من"

حتی وقتی جنازه ام را تشیع می کنی.

و هیچ چیز،

هیچ چیز در این دنیا نمی تواند

میان مادر و فرزند جدایی افکند

نفرت یا مرگ حتی .

و تو بیزاری از من

زیرا تو را به دنیا آورده ام

تنها به خاطر ترسم از تنها ماندن

و هرگز مرا نخواهی بخشید

تا زمانی که خود فرزندی به دنیا آوری

ناتوان از تاب آوردن خاکستر سوزان

رویاها و آرزوهای دور و درازت...

فریده حسن زاده-مصطفوی(نامزد دریافت جایزه ادبی پوشکارت)

مرسییییییییییییییییی سانی

بچه ها بچه ها یاقوت دوباره نی نی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داشتم نوشته ها رو میخوندم به اینجا که رسیدم چشمام برق زد

عاطفه جان روحانی مخالف محرم کردن رونیکا بود
سلاممممممممم
راستش بچه ها فکر کنم بالا نیومدن این سایت به خاطر مشکلات اون چند روزه بوده الان من راحت اونجا رو می تونم باز کنم بقیه هم این طوری هستید ...........
اینجا یه جوری دلگیر نیست .....البته سانی جون از دستم نارحت نشی ها ...برای من فرقی نمی کنه ولی مثل اینکه یه سری از بچه ها از نقل مکان فوری کمی ناراحت شدن ...باز یه نظر سنجی می خوای بزاریم ببینیم کجا رای می اره برای من فرقی نمی کنه ولی نمی خوام اونجا یه وقت به خاطر سوت و کور بودن پاک بشه فقط به این دلیل ..اگه بشه بک اپ ازش داشته باشیم عالیه.......
سلام
وااااااااااااااااا خب یه چیزی بگید دیگه....
سانی؟از خودتونم یه چیزی میگفتی خواهر....شعرم خیلی قشنگ بود،واقعیت بود...

سمیه جون اونور هنوزم که هنوزه برای من بد مدله....هیچ جوره راه نمیده!!!بیا و به اینجا راضی باش ایشالا زهرا جون هم یه راهی پیدا میکنه برای داشتن اون صفحات....

زهرا جون راهی پیدا نشد؟چه مختصر مفیدی خواهر،از آنا بگو....

شادی جون میشه اون توصیه هایی که برای ضحی داشتی رو یه خورده شو اینجا هم بگی جاریم ده روزه دیگه میره من تا جایی که یادم بود یه سری تجربه هامو گفتم بهش میخوام ببینم چیز جدیدی نیست؟؟؟!!!

سمیه و زهرا جونم خوبین
راستی زهرا خیلی وقته میخوام بهت بگم یک حس خیلی خوبی بهت دارم فکر میکنم خیلی خانومی
برا همین بعضی وقتها خجالت میکشم پستهامو بخونی فکر کنی من چقدر شیرین مغزم
خلاصه دستت رو سرم آجی ...... من هم خوب میشم .... هنوز وقت هست
سلام به همگی خوبین ? پرستو چطوری ? بابا هنرمند این کاره .... ۴۵ تا مهمون همون سالادش هم سخته ..... نوش جان . ایشالا همیشه برای خوشی جمع بشین دورهم ..... راستی گفتی میخوای بیای تهران خرید یعنی چی یعنی زودترمیای یا همون موقع میری خرید چی میخوای بخری یعنی ? موهاتو فر کنی ..... به به .... به سلامتی سا رایی خوبین ? عاطفه خدا قوت .... سانی ممنون از شعر. زیبا و با مفهوم بود . شما کی میاین ? بیای همون شماره قبلی رو داری ? شمار ه های ما رو که داری . اخه ممکنه نرسی به نت سر بزنی .... از هم بیخبر نباشیم ..... ضحی شما چطورین به خودت رسیدی ? برای افت فشار که نمی دونم اما برای ضعیف شدن ... همون جوشان زینک رو بخور ... کم مونده به رفتنت ... بیشترهوا ی خودتو داشته باش .... دیگه چی ?
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
خب اینظور که معلومه کسی نیست ..... اخر هفته خوبی داشته باشین همه ...... الناز تو خوبی ? همه چی او کی هست به امید خدا .....
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
2810