2777
2789
مانلی...............خیلی دقیق میخونی نوشته ها را.خیلی خوب فهمیدی جمله ام را.احساس کردم دیده میشوم.
سبک شدم.
خونه تکونی......ابدااااااااااااا هیچ حرکتی نشده.انشاله از هفته دیگه.باید بکوب شروع کنم.
مانلی خودت چی؟؟؟؟شروع کردی؟؟؟
پرستو جون، من از database ام اینا رو دارم که تو لیستت نیست: کودک -مادر- تاریخ تولد(فروردین)
هستی - shiny - فروردین 1
ستاره-بهارنارنج-1
ماهان-پونه-23
علی-تربچه-20
یاس-خانوم حنا-21
سلما-مامان سلما-18
آوینا-مریم-31
نازنین زهرا-نرگس- 22
رایان-نوشین مامان رایان-27

اینا رو داشته باش تا بقیه رو بزارم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دل و دماغ خونه تکونی مفصل ندارم !!!!!!!!!!!!!!!! آخه دلم می خواد بریم از اینجا !! شاید بعد از عید ... (تا مرداد قرارداد داریم ) اینه که مفصل نه ... ولی در حد سرسری !!! و از سر باز کنی ........ دارم یه کارایی می کنم ....

عزیزم .............. پارسال فکر کنم نبودی ! دقیقا همین موقع ها مادر جون (مادر همسر جان) بیمارستان بود .. با حال بسیار بد از نوع (دور از جون همه عزیزان شما) جواب کرده ............... تا 28 اسفند بیمارستان بود ...... روزا و شبای بدی بود ... هر تلفنی منو می لرزوند ............... همه هم از شهرستان اومده بودن .. این خونه اون خونه ! طفلی ها ! اما خدا بهمون رحم کرد . خدا بزرگه .... تو هم توکلت به خدا باشه .. و پشت همسری باش ... اون فقط تو رو داره ....
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
بقیه :
بعضی ها تاریخاشونو ندارم.
رایان-نجما
سامیار-مونا(مامان سارینا و سامیار)
مهنا- مامان مهنا-7
آریانا-قاصدک
تیدآ-فرانک
محمدسامین-سامین
مطهره-سارا
مریم سادات-زهرا
الینا-الینا
آراد-nini - فروردین 5
پرستو ............. زهرا کمک خوبی کرد ............ / زهرا ممنون
راستی رونیکا 16 تیره فکر کنم !!! امیر هم 28 اردیبهشت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (چشمک)
کجا رفتی ؟؟؟؟؟
جای شیوا هم خالیه ها ............ خدا کنه یاد ما باشه ...............
شادی !!!!!!!!!!!!!!! تو کجایی ؟ بیا از تجربیات سفرت بگو شاید به درد کسی !!!‌ خورد !
بسم الله الرحمن الرحیم .......... یا الله یا رحمن یا رحیم ؛ یا مقلب القلوب ؛ ثبت قلبی علی دینک . (دعای غریق را زیاد بخوانیم)
میگم من ماهان تینا رو گفتم ها...۱۴ فروردینه..اشتباه نشه یه موقع..

از بس بیکار شدین کنجکاویتون گل کرده ها!! :))))))
هیچی‌ بابا...یه سرچ کردم تو پست‌های تینا..هر مادری روز تولد بچه اش مینویسه که امروز تولدشه..مگه نه؟!!! چشمک...

سارایی جون..این چند روز خیلی‌ جات خالی‌ بود ها..خسته نباشی‌..خدا به همتون سلامتی‌ بده و این روز‌های سختتون زود تموم بشه الهی..بچه‌ها خوبن دیگه؟!!!
یاقوت ............ بیکار ؟؟ باید بیای ببینی !!!!!!!!!!!!!
اما ....
پرستو منتظرم توجیهم کنی ها !!!!!!!!!!!!
من غش خنده ام از نحوه ی شیر خوردن آراد و کش اومدن تو و بدن لطیف و منعطفت !!!!!!!!!! والا !

چی‌ بگم سارایی جون...

میدونم خیلی‌ سخته... سخته محبت کنی‌ و بی‌ محبّتی ببینی‌..اما تو دلت بزرگه، من میدونم..از خدا بخواه دلت رو بزرگتر از این کنه که دل به محبت دیگران ببندی...پ
چه میشود کرد، دیگران رو نمی‌شه عوض کرد..فقط می‌شه آدم رو خودش کار کنه، همون که همیشه خودت میگی‌... به خدا توکل کن..فکر کن تو راه اون خرج کردی که حتما راه دوری نمی‌ره..

خدا دل همسرت و خودت رو هر چه زودتر آروم کنه...بوس برای دلم گرفته ات...
2810