2777
2789

دوستم از طریق فضای مجازی یکی از چ.ت روم ها آشنا شد با یه پسری که ده سال از خودش بزرگتر بود زمان گذشتو آشناییشون بیشتر شد از همون اولم جفتشونم عهد بستن که از مجازی بیان بیرون از طریق گوشی در ارتباط باشن از مجازی اومدن بیرون و فقط با گوشی پیام و زنگ میزدن بهم حتا واتساپشونم پاک کرده بودن پسره تحصیل کرده بود و یه شهرستان تقریبن کوچیک زندگی میکرد و دوستم شهر بزرگ هستش به دوستم از همون اول پیشنهاد داد که  اگه کارم جور بشه  استخدام بانک بشم فرداش بهم رسیدیم خلاصه گذشت و گذشت سه سال شد که پسره هر چی آزمون میداد قبول نمیشد بانک رو خیلی هم همو دوس داشتن و وابسته هم بودن  ولی گاهی پسره چرت و پرت بهش می‌گفت و دوستم ناراحت میشد وقتی هم دوستم کات میکرد پسره روزی صدبار بهش پیام زنگ میزد منو ول نکن بی تو نمیتونم

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙

خواهش میکنم دعام کنید حاجت روا شم انشالله و خدا دلمو شااااد کنه انشالله 🥺🙏🙏🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی ممنون 😅😂😅

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

دوستم هر چی به پسره می‌گفت بیا خاستگاری بهم برسیم من پشتت هستم اما پسره جدی نمی‌گرفت می‌گفت اگه کارم جور نشه نمیتونم ازدواج کنم باید اول کارم اوکی بشه تا بیام رسمی خاستگاری انقدر گذشت و دوستم خاستگار براش میومد بخاطر اون رد میکرد تا اینکه بعد از سه سال عاشقی و وابستگی با سختی تموم کرد  رابطشو قبل تموم کردن پسره هزار بار زنگ و التماس ولم نکن میام یا چند باری گفته بود پیاماش اومدم نزدیک شهرتونم چرا جواب نمیدی دوستم باور نکرد و تموم کرد  به پسره گفت نمیتونم عمرمو هدر کنم پای کسی که عرضه نداشت ب هم برسیم خطشو دوستم عوض کرد رو و ازدواج کرد 

باقیش؟

هرجای زندگیتون خدا رو کنار زدین ،شیطان جاشو پر میکنه  ،وقتی با کسی بحثت شد فک کن ببین کجای کار مقصر بودی ،شاید ی جایی ی حرفهایی زدی که نباید میزدی،شایدم رفتاری کردی که نباید میکردی ،شاید ی جایی کم گذاشتی ،شایدم ی جایی زیادروی کردی ،شایدم ی جایی نباید حریمو میشکوندی حریمو شکوندی،من معتقدم از ماست که بر ماست .سعی کنید تا اونجایی که میتونید در مورد مسایل خصوصی زندگی دیگران از کسی سوال نپرسید ،و هرچه درمورد دیگران کمتر بدانید بیشتر حریم را رعایت کردین در نتیجه آرامش بیشتری خواهید داشت. این رفتار شماست که تعیین میکنه دیگران چگونه با شما برخورد کننداگه بخوای از رفتار و گفتار اطرافیانت ایراد بگیری ی موقع میبینی هیشکی دُورُ وَرِت نیست و تو تنهای تنهایی اون موقع متوجه میشی برای داشتن زندگی شاد باید گاهی اوقات خودتو به خریّت بزنی. درسته زندگی همش شیرین نیست ،ولی همش هم تلخ نیست . وقتی میخوای با یکی صحبت کنی ببین از چی و یا کی بدش میاد ،اصلا راجع به اونها صحبت نکن ،و یا در مورد مشکلات زندگیشون و یا وقایع تلخی که ازشون شنیدی نپرس مثل طلاق، اختلاف خانوادگی ،مشکلات شغلی و... ،اگه دوس داشته باشن بدونی خودشون برات توضیح میدن اما اگه دوس نداشته باشن سوال هم بپرسی طفره میرن یا اگه هم بگن بعدش ازت متنفر میشن ،پس بهتره اصلا نپرسی😉

لایک

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

خلاصه که تموم شد همه چی دوستم هنوزم هنوزه با اینکه ازدواج کرده خیلی به فکره عشق قبلشه میگه هیچوقت به چشم مجازی نگاش نکردم مثل واقعی بود برام و قرار بود مال هم باشیم ولی سرنوشتمون نزاشت و منم نتونستم پاش بشینم . بنظرتون کار خوبی کرد که ول کرد پسره رو ؟ 

خلاصه که تموم شد همه چی دوستم هنوزم هنوزه با اینکه ازدواج کرده خیلی به فکره عشق قبلشه میگه هیچوقت به ...

ااره بابا از اون پسره بخاری بلند نمیشد 

اون عاشق اون فردی شده که تو ذهنش ساخته نه عاشق خود فرد

ااره بابا از اون پسره بخاری بلند نمیشد  اون عاشق اون فردی شده که تو ذهنش ساخته نه عاشق خود فرد

بعضی وقتا میاد پیشم گریه می‌کنه میگه هنوزم نمیتونم فراموشش کنم قطعن پسره هم هنوز فراموشش نکرده یک سال و نیمه گذشته از کات کردنشون و دوستم ازدواج کرده 

بعضی وقتا میاد پیشم گریه می‌کنه میگه هنوزم نمیتونم فراموشش کنم قطعن پسره هم هنوز فراموشش نکرده یک سا ...

دوستتم  اشتباه کرد 

اول باید فراموش میکرد با خودش کنار میومد بعد ازدواج میکرد

2810