2777
2789
عنوان

پیچ خوردگی پا😭

1761 بازدید | 12 پست

امروز از پله میومدم پایین که پا چپم پیچ میخوره. اولش خیلی درد داشت ولی بعد اوکی شد.

الان مچ پام یه درد ملایم داره، راحت هم نمیتونم با پای چپم راه برم ولی ورم و کبودی ندارم

ب نظرتون احتمال شکستگی و پارگی رباط هست؟

این دردا طبیعیه؟

نه طبیعیه خوب میشه اگه رباط یا شکستگی بود تکونشم نمیتونستی بدی

احساس درد شدید در مچ پا
التهاب و تورم مچ پا که ممکن است با خونمرگی و کبودی نیز همراه باشد.
حساسیت مچ پا به لمس و فشار
ناتوانی در ایستادن و تحمل وزن توسط پای آسیب دیده
شنیده شدن صدای شکستگی یا پارگی در هنگام آسیب

اینا علایم پیچ خوردگی پا اگر این علایم رو داری و درد پات خب نشد حتما به دکتر خوب مراجعه کنید

طبیعیه،یکی دو روز یه کم درد داره،بعدا خوب میشی گلم،نگران نباش

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من زانوم  گاهی انگاری یه چی در میره چند وقته،بعد چهار دست و پا راه میرم جا میفته،کسی اینجوری بوده دوستان؟علتش رو اگر میدونی بگین،ممنون 

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

اگه دقیقا زیر قوزک پات یه درد ریز داره موقع راه رفتن پات دچار کشیدگی تاندون شده و باید باهاش راه نری تا حداقل یه هفته اگه اینطوری شدی برو دکتر گچ باید بگیره یه دو هفته اگرم دکتر نمیری آتل بخر ببند تا یکی دو هفته راه نرو درست میشه 

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
ممنون گلمدردم زیاد شما دکتر خوب میشناسین بهم معرفی کنید

من بله ...
اگر تهران تشریف دارید کلینیک سینوهه کارشون حرف نداره هم پزشکاشون مجرب هستن و دارای کد وزارت بهداشت
هم دستگاهها و تجهیزاتشون بروز هم مهمتر از همه اینکه کلا روش هاشون غیر جراحی یعنی حتی برای دیسک کمر همسر من بدون جرای درمان انجام دادن

https://jamalypt.com

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com

ممنونم عزیزم❤️

فدااات