2777
2789
عنوان

چقدر به فال اعتقاد دارید؟

11232 بازدید | 80 پست
خیلی خیلی دلم میخواد برم فال قهوه بگیرم دلم میخواد از آیندم بدونم کسی گرفته؟کسیو میشناسید تبحر داشته باشه؟
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
من باور ندرم سرنوشت من ته فنجونی که خورده میشه در بیاد!!!!!!!!!!!!!!
تو آیینه و دفتر و کاغذ و.. در نیاد!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم خدا گفته فقط اونه که از پیدا و پنهان امور همه آدما خبر داره!
این باور منه.
((مزاحمان جنسی ماسک زشتی برچهره ندارند. آنها زرهی از اعتماد بر تن دارند)). به کودکان اموزش درست بدهیم.http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=639547&PageNumber=2

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
من یه کتاب دارم که امانته و تا فردا دستمه،اول وضو و بعد سه سوره ی حمد و بعد سه بار یه آیه رو باید بخونیم و بعدش قران رو باز کنیم و اولین کلمه ی هفتمین خط قرآن هرچی که باشه در موردش توضیح داده عزیزم
سلام من دوستم یه خانومی واسشون فال قهوه ګرفت کلا این خانوم هرچی ګفته درست دراومده بعدها
حتی درمورد وقت ازدواج دوستم هم ګفته که به نظر من با عقل جور درنمیاد چون با شناختی که من ازشون دارم این سن درست نیست نمیدونم والله اګه بقیه چیزها درسته راجع به ازدواج هم درسته؟
2809