2777
2789

ترسیدم ازش

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

61 سالتونه 

ماشاءالله 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹

سلام خانمای محترم ، یه مجموعه هست فقط روی تعمیر ماشین لباسشویی توی شرق و شمال شرق تهران کار میکنه ، منظورم اینه هیچ لوازمی رو تعمیر نمیکنه بجز ماشین لباسشویی ، اگر یه زمانی نیاز داشتین میتونین از خدماتشون استفاده کنید ، تعمیر ماشین لباسشویی کنوود ، تعمیر ماشین لباسشویی ایندزیت ، تعمیر ماشین لباسشویی آبسال ، تعمیر ماشین لباسشویی زیرروات و غیره ، من لینکشون رو میزام به تفکیک اگر نیاز داشتین تماس بگیرین یا اگر این برندها نبود لباسشوییتون برای تعمیر ماشین لباسشویی در منزل تماس بگیرین هر چی که باشه میان خدمتتون ، ببخشید وقتتون رو گرفتم.