یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔