2777
2789
عنوان

بین عشقم و خاستگارم گیر کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره

اینو بدون فامیل تو اینجور مسائل ی دشمن میشه ب خواستگارت جواب بده مهم نیس دیگه اون حسو تجربه نکنی مهم اینه ک تو زندگیت خوشبخت باشی، کراشت اگه بهت علاقه داشت حداقل به خودت میگفت یا با خونوادت در نیون میذاشت که تو به کس دیگه ای جواب مثبت ندی

این ۸ سال بچه بودیم من از ۱۱ ۱۲ سالگی عاشقشم  اون ک بچه بود پسرا ک نمیفهمن این چیزا رو الان ۲۱ ...

اووووووه تو اون سن و سال خیلیا درگیر همچین مواردی میشن. عشق نیست، ناشی از هورمدنهای دوران پیش بلوغ و بلوغ بوده که شما تا الان بهش بال و پر دادی

ایشون حالا حالاها وقت ازدواجش نیست 

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
بحث من اومدن نیومدنش نیس چون خیلی مطمعنم ک میاد  ولی بحث من این همه معیاره یا اون حس قشنگ ؟&nbs ...

شما الان سنت کمه و حتی ممکنه بعدها نظرت عوض بشه . پس فعلاً صبر کن. نمیشه فکرت پیش کسی باشه و با کس دیگه ای ازدواج کنی

اگه عشقه که گیر کردن نداره 

اگر اونم میخواد پس چرا کاری نمیکنه 

اگر فقط بخواد دوست باشه و ۸سال دیگه توو دوستی بره و اخرش به ازدواج نرسه چی؟ 

به همه چی فکر کن، ولی من خودم با کسی که دوسم داشت ازدواج کردم و ترجیح دادم ادمی رو انتخاب کنم که برام هرکاری انجام بده

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
نه دیگه پسرا میگن واسه ازدواج میخوان یا دوستی

سن و سالشون رو که گفت کلا از نظرم قضیه عوض شد! 

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set