2777
2789
عنوان

شوهرای شما درست غذا می خورن یا دور از جون مثل قحطی زده ها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 158 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من و خانوادش کلا غذا میخورن استخون یا خار ماهی تو سفره میریزن شوهرم اب خورشت یا هسته خرما یا برنجش و یا استخون تو سفره میندازه در صورتی که من استون رو کنار بشقابم میزارم یعنی هیچوقت طرف من کثیف تیست ولی مال شوهرم
دختر خوشکلم ،عاشقتم نفسم
2803
شهلا بانو جون اینی که من دیدم همیشه خدا گشنس پونه جون نه بابا کدوم قطحی مثل اسب میخوره سیر نمیشه فکر کنم معده نداره فقط حلق و روده است
بگذار مهربانی ات دریا شود
2804
همسر من خیلی شکموئه اما مودبانه غذا میخوره.منم بدم میاد بعضی مردها مثل جنگلی های ماقبل تاریخ غذا میخورن! چیه آخه! غذا فرار نمیکنه که!خخخخخخخخ!
دور باشید از کسی که مدام....کفر دارد نهفته...ایمان فاش!!!
2805
دلارام جون بین ی مشت قحطی زده دیگه داره کار میکنه که وقت ناهار با قاشق چنگال دنبال هم میدوئن بلکه از ظرف غذای هم چیزی عایدشون بشه
بگذار مهربانی ات دریا شود
2801