2777
2789

دانلود بازی های به زبان فارسی دوبله شده

مجموعه 50 بازی کامپیوتری بزرگ: لیست بازی‌های موجود در این پکیج: شاهزاده ایرانی ۳ شاهزاده ایرانی ۲ شاهزاده ایرانی ۱ خانه اشباح عصر امپراتوری ۳ FIFA World cup 2006 IGI 2 Settler 3 مکس پین ۲ جنگ های صلیبی ۱ جنگ های صلیبی ۲ فرمانده جنگ Splinter Cell Wanted Airborne Troops Western Outlaw Demon Stone ۲۰۰ بازی فلش بازی های قدیمی (سگا، داس) دزدان دریایی کارائیب – پایان دنیا دزدان دریایی کارائیب- افسانه جک اسپارو افسانه های قلعه دزد دریایی سیاه گنجینه های توتورگا Caesar III Suffering عذاب تمدن ۴ ارتش سرخ ۲ انسان ساختگی Made Man جنگ ساحلی DMZ North Korea رابین هود علیه قاتل GTA 4 The Shield محافظ GUN جت جنگنده هلیکوپترهای ویژه مهاجمان شورشی اتومبیلرانی F1 مسابقات رالی اروپا موتورسواری Super Bike تاکسیرانی در نیویورک ۲ رانندگی مخرب چرخ های آتشین تنیس حیوانات قایق سواری Motor racer 1,2 جنگ اتومبیل ها شطرنج حرفه ای استوارت کوچک ۲ تمامی بازی های بالا را در 19 فایل 900 مگابایتی فشرده کرده ایم که در زیر می توانید آن ها را دانلود کنید:

دانلود بزرگترین مجموعه بازی کامپیوتری

مجموعه بازی پلی اتیلن در اندازه و ابعاد متنوعی طراحی و ساخته می شود که با توجه به فضای موجود برای نصب مجموعه بازی پلی اتیلن در فضای مورد نظر انتخاب شوند. مجموعه بازی پلی اتیلن در ابعاد کوچک تر در حیاط خانه، مهدکودک، باغ و ویلا نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

تولید مجموعه بازی پلی اتیلن استاندارد از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا این محصولات به طور مستقیم با سلامت جسمی کودکان در ارتباط است و باید با توجه به استانداردهای روز طراحی و تولید شوند.

شرکت فردادگستر یکی از بزرگ ترین مراکز تولیدی مجموعه بازی پلی اتیلن کودکان در کشور می باشد. تلفن :  ۰۹۱۲۶۲۲۳۵۲۷ | ۰۹۱۲۰۹۲۸۵۵۱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید