2777
2789
عنوان

تعمیرات

2016 بازدید | 53 پست
پیرو تغییر سرور نی نی سایت در اول هفته، باز هم نتوانست پاسخگو باشد. امروز بعد از ظهر سرور دومی اضافه شده که در حال ست کردن ان هستیم.
تا ساعت 9 امشب همچنان تیم فنی روی تنظیمات سرور مشغولند. در صورت نیاز و در مواقع ضروری برای جلوگیری از خطاهای احتمالی (مثل موردی که بین 5.5 تا 5.15 دقیقه پیش امد) سرور خاموش خواهد شد.

پوزش ما را بپذیرید. این تغییرات همه برای ارتقا کیفیت خدمات سایت می باشد

متشکرم
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
آخ آخ آخ حالا چیکار کنیم
پاشیم بریم یه سرگرمی درست کنیم واسه خودمون تا بدن درد نگیریم
ممنون عمو ممتوجه زحمتهاتون هستیم
نحوه آرایش با عکس http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=661312

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من که با کاربری دیبا و میخک سفید و مامی 88 و معصومه مامان امیر حسین وارد شدم تو همون ساعت 5 تا 5:30 چقدر خوشحالم دوباره هویت خودم را دیدم
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چی بگم عزیزم خوبه من ایمل دل و قلوه ای ندارم خدا را شکر
من با کاربری خیلی ها اومدم و از همه بدتر بدتر بدتر اینکه کاملا می شد به اطلاعات شخصی دسترسی داشت
همون چیزی که قبلا گفته بودین امکان نداره کسی بتونه وارد نی نی سایت من اون کسی بشه که وارد اکانتش شده
من دفعه اول که دیدم یخ زدم
رفتم توی تبی که قبلا نینی سایت من رو باز کرده بودم
رفتم تو پیغام هام هی نگاه کردم دیدم وا نازلی کیه ؟ مائده کیه ؟ یهو رفتم بالا دیدم ای وای من ! من سما شدم
رفرش کردم دیدم شدم آژین و .....
طفلی آژین باز اسمش اومد دلم شد کبابی
اصلا شوک بودم
ولی خدایی هیچ کدوم رو تو اطلاعات شخصیشون نرفتم
ولی اعصابم داغون شد
چیز خیلی شخصی ای به غیر از ایمیلم نداشتم اما بازم خیلی اعصابم خورد شده که دیگران می تونستن توی کاربریم برن
چون من به خودم اطمینان دارم که سو استفاده نمی کنم اما به همه که اعتماد ندارم
البته قصد جسارت به اونایی که تو اکانتم رفتن ندارم
کلی می گم
اکانت من نه یه کس دیگه
کسی که بخواد راحت می تونه از این شرایط سو استفاده کنه
کاش کاری کنین که دیگه این مشکلات بوجود نیاد
تو رو خدااااااااااااااااااااااااااااااااا یه فکر به حال این سرعت بکنین ، می دونم که دارین تمام تلاشتون رو می کنین و از این بابت ممنونم اما به خدا وقت ما ها خیلی ارزش داره
ما وقت و انرژیمون رو می ذاریم و میایم سایت اما بیشتر اعصابمون خرد می شه
همش ارور همش رفرش های بی نتیجه همش پست های چند تایی و ....... سرعت هم که قربونش برمممممممم
ممنون از زحماتتون
2810