2777
2789
عنوان

تعمیرات

| مشاهده متن کامل بحث + 2016 بازدید | 53 پست
منم برم دستی به سر و روی پیغامها بکشم امنیت برقرار نشد

میشه واسه مامان شدنم یه دونه صلوات بفرستین؟   خدایا منو هم مامان کن، خدایا نعمتهای خوبی واسم دادی بازم نعمت مادر شدنو بهم بده، خدایا انگیزه و هدفی ندارم بهم بچه بده تا واسم انگیزه باشه، خدایا همسرم گناه داره خیلی بچه دوست داره کاری کن پدر بشه، خدایا انگیزه همسرم فقط بچه دار شدنم هست بهمون کمک کن 
منم با سما و آژین و ساراتک و سما و بابک و و *بهار* و کلی اسمای دیگه وارد شدم.خیلی مسخره شده.منم درجا رفتم پیامامو پاک کردم اینجوری که نمیشه.سرعت نداشتن رو میشه تحمل کرد اما این میشه تجاوز به حقوق کاربرا...اقای زاهد ناراحتم از دستتون خیلی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقای زاهد راستی ی کاری کنید که وقتی علامت ضربدر را برای بستن میزنیم کلا از سیستم بیایم بیرون ....الان باید حتما کلمه خروج زده بشه تا بتونیم بیایم بیرون ..

من امروز شانس آوردم مهمون داشتم فکر نمیکردم از دیشب هنوز کاربریم باقی مونده باشه تا اومدم لب تابو بدم دست مهمونم دیدم واییییییییییییییییی روشنه

ممنون........ی کاری کنید
عجب صبری خدا دارد.
*آبی*

1392/10/12 11:48 ق.ظ

آقای زاهد راستی ی کاری کنید که وقتی علامت ضربدر را برای بستن میزنیم کلا از سیستم بیایم بیرون ....الان باید حتما کلمه خروج زده بشه تا بتونیم بیایم بیرون ..

من مخالفم با نظر آبی عزیز
اصلا دوست ندارم با بستن صفحه خارج بشیم
خب بخوایم خارج بشیم کارش یه خروج زدنه دیگه
من همینجوریش گاهی خود به خود از از کاربری خارج می شم روانننننننننننننننی می شم چه برسه که هر بار بخوام سایت رو باز کنم بخوام دوباره کاربریمو بنویسم و لاگین کنم
واسه منی که روزی دویست دفعه می بندم و باز می کنم این چیز اگه عملی بشه یعنی فاجعههههههههههههه
منم با هیچ کاربری نیومدم جز کاربری خودم وای چقد بد میشه قاطی پاتی شده
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
2810