2777
2789
عنوان

بیاین بپرسین جواب میدم😂+عکس خسته شدم از تایپیک های انرژی منفی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 42 پست
نداشتم ننه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیدی  چی پرسیدم تو هم نگفتی 😁😆.

به من میگن ننه ۱۴۰۰😉

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱.اسمم مایا (البته مستعارع چون این عجیبی دارم که همتون ریپ می‌زنین )

۲‌.سنم ۱۷

قدم ۱۶۷

۴.بهترین دوستم ندارم 😐

۵.نه والا عاشق نشدم 

۶.غذاب مورد علاقه ام سوشی 

۷.اولین بوسم۱۲سالگی شوهر خواهر ۴۰سالم از لبم بوسید زورکی 🙂

۸.رل نداشتم 

۹.استعداد اشعار زیاد دارم ..‌

۱۰.اهنگ مورد علاقم از هری هست دارم سقوط میکنم ...

۱۱.کراشم کرم بورسین 

۱۲.نه والا خیانت ندیدم ولی از دوستم چرا دیدم ‌..

۱۳.یبار بابام لخت منو دید 🤕

۱۴.هر چه حسی که داری بهت اون حس را دارم ...

۱۵.اعتیاد به انرژی زا ‌و قهوه دارم‌‌‌...

۱۶.فیلم مورد علاقم ،ملکه شطرنج و اما 

۱۷.دلم تنگ نشده .‌‌‌‌‌

۱۸. از جن میترسم ...

۱۹. عاشق نیستم ..

۲۰.رنگ چشمم سبز 

۲۱.تصمیمم به ازدواج ۲۸سالکی 

۲۲.حسود نیستم ولی ازلی توجه خوشم نمیاد .

۲۳.حالم بدک نیست ...

۲۴.الان گریه کردم چون پریودم ‌‌‌‌‌ 

۲۵. دختری باهات رل بزنم ؟😐😂

۲۶.نه والا نکشذم سیگار ...

.۲۷.بزرگترین آرزوم داروساز بودنه 

۲۸.از حیوان ها خوشم نمیاد 

۲۹. خواننده محبوب ندارم ... 

۳۰.الان 

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
چطورالان

چی چطور 😐

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
@sunnyforever     بیا خواهرررر😂😂😂دوباره افتادیم به خنده😂شوعر کردم😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂چه تاپیک باحالی 😂

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞