2777
2789
خیلی گرونه ولی اگه جایی که مطمن بودم اصلش هست حتما میخریدم 

توی اینستا اصلش رو‌دارن ..یه سایته خیلیا نتیجه کرفتن

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
کدومشو پرسیدی عزیزم گلوتاتیون وپگمنتا؟

نه پیگمنتا ک خوبه داروخونه هام دارن ،گلوتاتیونو ک یه محصول کره ای بود تو اینستا تبلیغ میکردنو پرسیدم

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه پیگمنتا ک خوبه داروخونه هام دارن ،گلوتاتیونو ک یه محصول کره ای بود تو اینستا تبلیغ میکردنو پرسیدم

چه خوب عزیزم سایتی چیزی نمیشناسی بتونم بخرم معتبرباشه

خیلی گشتم نبود اگ منظورت کرم آرایشیه که اونجوری سفید سیاه میشم بزنم😂😂

عزیزم باید منطقی باشه به یکی دودرجه راضی بشی ماسبزه هستیم وامکان اینکه یهو سفیدبرفی بشیم وجودنداره نه منظورم کرم های سفیدکننده پوست هست نه کرم پودر البته کرم پودری که تناژ نخودی و زرد داشته باشه روشن باشه خیلی روپوستمون خوب میشینه من خودم امتحان کردم 

عزیزم باید منطقی باشه به یکی دودرجه راضی بشی ماسبزه هستیم وامکان اینکه یهو سفیدبرفی بشیم وجودنداره ن ...

کرم معرفی کنهمون به دودرجه هم راضیم البته برگشت نداشته باشه😘

کرم معرفی کنهمون به دودرجه هم راضیم البته برگشت نداشته باشه😘

اصلا امکان نداره همچین چیزی همه چیز برگشت داره بروتودیجی کالا بزن کرم روشن کننده و نظراتوبخون ببین کدوم خوبه بخربزن من فقط کرم پودر استفاده میکنم وصابون بچه🥰🌹

خیلی گرونه ولی اگه جایی که مطمن بودم اصلش هست حتما میخریدم

هر  دارویی که مصرف میشه چهیاهی چه شیمیایی ممکنه عوارض داشته باشه 

من دو ره مصرف کردم حیلی راضی بودم 

قبلش هم کاملا  برام توصیح دادن فقط مشکل کبدی و کلیه  نداشته باشم و یه سری چیزا

عزیز  حتی اون آب هم که میخوری  زیاد و نابجا خوردش ممکنه آسیب بزنه   باید خیلی مواطب باشی

البته  حواست باشه هر چی گرفتی فیک نخر من از یه خانم دکتر همدانی گرفتم که عطاری دارن و خیلی هم دلسوزی قبلا ازشون محص لات چاقی گرفته بودم راضی بودم  دوست داشتی میتونی مشاوره بگیری  ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲